Реклама

Виходить перший MacBook на SoC Apple Silicon

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні виходить перший MacBook на SoC Apple Silicon і він може виявитися дешевше очікуваного. Apple може продати від 10 до 15 млн нових ноутбуків при початковій середній ціні продажу в 1000 доларів.

Технологічний гігант з Купертіно планує провести онлайн-захід із запуску нового MacBook вже сьогодні. Очікується, що ноутбук вперше буде побудований на базі SoC Apple Silicon, яка може в підсумку отримати назву Apple A14X Bionic.

Очікується, що використання власних процесорів Apple на базі ARM для MacBook забезпечить кращу продуктивність і більший час роботи без підзарядки. Це порівнянні з існуючими ноутбуками на базі процесорів Intel. У той же час очікується зниження цін. Деякі аналітики припускають, що ціни можуть знизитися приблизно на 200 доларів.

Аналітик Саміка Чаттерджі з JP Morgan вважає, що нова модель Mac на базі SoC Apple Silicon буде дуже важливою для Apple. Це пристрій офіційно започаткує дворічний перехід на нові чіпсети. Чаттерджі вважає, що більш низька вартість виробництва може привести до появи більш доступних Mac, орієнтованих на широкий ринок. Зокрема, аналітик стверджує, що Apple могла б випустити модель з ціною між MacBook Pro і MacBook Air.

Також він вважає, що Apple може продати від 10 до 15 млн нових ноутбуків при початковій середній ціні продажу в 1000 доларів.

Читайте також: Смартфон Apple iPhone 12 втрачає сигнал мережі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы приложения, которые могут втихаря “воровать” ваш мобильный интернет

Стаття доступна українською...Если вы сталкивались с проблемой резкого увеличения использования мобильного трафика, тогда эта статья для вас. Скорее всего,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -