Реклама

Xiaomi проводить краудфандинг нових навушників

Останні Новини

Компанія Xiaomi проводить краудфандинг нових навушників Haylou T16. Це бездротові навушники з активною відміною шуму. Xiaomi говорять, що глибина зменшення шуму може досягати 35 дБ.

Щодо поглинання шуму, то Haylou T16 мають три доступні режими відключення шуму — прозорий, шумопоглинання та зовнішній. Перший режим, прозорий, передає навколишні звуки досить чітко, при цьому, під час розмови голос чути добре. Режим шумопоглинання зменшує навколишні шуми, тим самим ви повністю заглиблюєтесь у прослуховування музики чи аудіокниги. Зовнішній режим спрямований на зменшення шуму при активному відпочинку на вулиці, зокрема вітру.

Xiaomi проводить краудфандинг нових навушників

Разом із навушниками поставляється корпус зарядки з портом USB-C та можливістю бездротової зарядки. При вийманні навушників із корпусу, вони автоматично підключаються до вашого пристрою. Окрім цього, отримали вони підтримку Bluetooth 5.0. Час роботи при прослуховуванні музики буде становити 6 годин, а з підзарядкою в корпусі до 30 годин.

Ціна на Haylou T16 становить близько 40 дол.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає У Виробництво Смартфон Із 100Вт Зарядом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 цікаві факти про компанію Xiaomi, які ви могли не знати

Компанія Xiaomi є одним із найбільших виробників смартфонів у всьому світі, але крім цього, вони ще займаються й іншими...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -