Реклама

Xiaomi та ZMI запускають компактний powerbank-нагрівач для рук

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi та ZMI запускають компактний нагрівач для рук  – панацею в зимові місяці, подібну до тієї, яку ми скоро зустрінемо. 

Компанія Xiaomi на своїй платформі колективного фінансування представила грілку для рук, яка одночасно виступає в ролі портативного акумулятора. пристрій виробляє компанія ZMI, яка створює зовнішні акумулятори та аксесуари по замовленню Xiaomi.

Xiaomi та ZMI запускають компактний powerbank-нагрівач для рук

Нагрівач для рук ZMI Hand Warming Power Bank отримав запатентовану технологію нагріву, яка є справді безпечною. Гаджет нагрівається в безпечному діапазоні температур, максимальна температура поверхні може досягати приблизно 52 ° С.

ZMI Hand Warming Power Bank містить ємнісний акумулятор, який забезпечить автономність роботи до 4 годин. Виробник стверджує, що для того, щоб зарядити iPhone 12 необхідно на 54 хвилини менше часу, ніж при використанні 5-ватного блоку живлення.

Гаджет також може зарядити Bluetooth-гарнітури та фітнес-браслети. Крім того, пристрій оснащений світлодіодною лампою, яку можна використовувати як фонарик. ZMI Power Warming Power Bank пропонується за ціною 13 доларів.

Читайте також: Компанія Xiaomi втратила одного з найважливіших партнерів

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розказали, як розпізнати шахраїв під час пошуку віддаленої роботи

Українцям розказали, як розпізнати шахраїв під час пошуку віддаленої роботи. Експерти, які працюють на площадках з пропозиціями для працевлаштування...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -