Реклама

Запуск навушників Microsoft Surface Earbuds

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Запуск навушників Microsoft Surface Earbuds розпочнеться з 6 травня 2020 року.
Багатостраждальні бездротові навушники від Microsoft, мали виходити в продаж ще осінню минулого року, але в Майкрософт їх весь час перекладали. Компанія аргументувала це тим, що навушники були недостатьно хорошими і потребували доопрацювання.

Навушники Microsoft Surface Earbuds будуть прямими конкурентами Apple AirPods і відповідно, мають відповідати всім прийнятим технічним стандартам.

Згідно з доповіддю німецького видання WinFuture, Microsoft Surface спочатку будуть продаватися для Європейського ринку, а вже потім для інших країн. Ціна на бездротові навушники буде починатися з 200 євро. Яка буде ціна в Україні невідомо, хоча можливо вона буде такою ж в еквіваленті до грн.

З особливостей навушників від Майкрософт, можна відмітити таке:

  • 8 год автономної роботи від одно заряди
  • 24 год від кейсу зарядки
  • підключення до смартфона буде відбуватися через Swift Pair

Існує також інтеграція Spotify зі смартфонами Android, щоб швидко та легко почати відтворювати музику на самих навушниках, не потребуючи використання вашого смартфона.

Будемо очікувати офіційної інформації від Microsoft, стосовно початку продажів в Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

7 кращих смартфонів, які очікуються в 2021 році

Виробництво та вдосконалення смартфонів відбувається надзвичайно швидко. Якщо подивитися на період між 2000 і 2010 роками,то прогрес від великих...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -