Реклама

З’явилися перші якісні рендери смартфона Xiaomi Mi 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi зараз готує до випуску головний флагман 2021 року – Xiaomi Mi 11. Тим часом, в мережі накопичуються подробиці про нього. На цей раз, з’явилися перші якісні рендери смартфона Xiaomi Mi 11. Один з рендерів опублікував відомий мережевий інформатор і дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) з солідним послужним списком подібних «зливів» за минулі роки.

Він зазначив, що зображення створене на основі минулих витоків з приводу Xiaomi Mi 11. Раніше рендери Гескіна дуже часто виявлялися більш ніж реалістичними, коли смартфони, нарешті, представляли офіційно. Гескін також зазначив, що він радий кількості модулів в основній камері – тільки три, а не п’ять або більше.

Другий рендер трохи відрізняється за кольором і виконання і був знайдений на просторах китайської соціальної мережі Weibo, він теж заснований на чутках і витоках.

Раніше генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) повідомив на своїй сторінці Weibo, що першим смартфоном на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888 стане саме Xiaomi Mi 11. Офіційний дебют Xiaomi Mi 11 може відбутися вже в січні 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetwitter
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы приложения, которые необходимо немедленно удалить из своего смартфона

Стаття доступна українською...Последние несколько лет, смартфоны стали настолько популярными, что ими владеет и не представляет свою жизнь без них...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -