Реклама

Apple представили новий MacBook Pro 13

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple представили новий MacBook Pro 13 на платформі Apple M1 за
$ 1300 за базову версію. До 20 годин автономності, два порти USB 4 і дуже потужні процесор і графіка.

Apple представили новий MacBook Pro 13

Другим ноутбуком Apple на абсолютно новій 5-нанометровій однокристальній платформі M1 став MacBook Pro 13. Опис цієї моделі теж почалося з переваг, обумовлених використанням SoC M1.

Apple представили новий MacBook Pro 13

Правда, якщо новий MacBook Air на тому ж M1 обходиться пасивною системою охолодження і працює абсолютно безшумно, то в MacBook Pro 13 використовується активний елемент – вентилятор. Втім, і продуктивність цієї моделі вище, ніж у MacBook Air.

Якщо новий MacBook Air став самим довгограючим Air, то новий MacBook Pro 13 - найвитривалішим ноутбуком Apple за всю історію. Його автономність досягає 20 годин. Об'єм оперативної пам'яті - 8 або 16 ГБ, обсяг SSD - 256 ГБ, 512 ГБ, 1 або 2 ТБ.

Apple представили новий MacBook Pro 13

Колірна гамма не змінилася. Вартість базової версії - $ 1300. Замовити оновлений MacBook Pro 13 в США можна з сьогоднішнього дня, реальні продажі стартують наступного тижня.

Читайте також: Apple планує представити оновлений варіант MacBook Pro 16 в найближчий час.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Microsoft разрабатывает нового конкурента Sony Playstation 5

Стаття доступна українською...Сегодня поступила информация, что компания Microsoft разрабатывает нового конкурента Sony Playstation 5. В конце прошлого года, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -