Реклама

Apple розробляє гнучкий iPhone з підтримкою стилуса

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія Omdia заявила, що компанія Apple розробляє гнучкий смартфон з підтримкою стилуса. До такого висновку вони прийшли в результаті проведення дослідження. Також, за їхніми словами, перший такий смартфон представлять в 2023 році.

За прогнозами, новий iPhone отримає OLED дисплей діагоналлю 7,3 дюйма або ж 7,6 дюйма. Як повідомлялося вище, цей смартфон отримає підтримку стилуса, який буде чимось на зразок S Pen, який використовує компанія Samsung в своїх смартфонах.

Також раніше ходили чутки, що новинка отримає схожий дизайн до Samsung Galaxy Z Flip, тобто буде таким же невеликим і компактним в складеному вигляді. Деякі відмінності все ж варто очікувато, для прикладу, Apple розробляє новий шарнірний механізм, який буде прихований під дисплеєм, а не як в Z Flip, ззовні.

Окрім цього, мова йшла про те, що Apple розробляє новий вид захисного скла, який забезпечить приємне користування смартфоном та дозволить складати-розкладати смартфон без наслідків для нього.

За останньою інформацією, смартфон отримає 8 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ внутрішньої пам’яті. Ціна за такий дизайн і начинку буде відповідна — 1500 доларів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple може відродити бренд MagSafe

Компанія Apple представить на майбутній захід не тільки флагманську серію iPhone 12, але інші пристрої. Як стало відомо тепер,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -