Реклама

Apple випустила OS, якій не страшні маски

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple випустила OS, якій не страшні маски. Раніше ми писали, що вони проводять активне тестування iOS 13.5 і ось, його вже випустили. Останню версія iOS та iPadOS – 13.5. На цей раз тут відбулися деякі зміни, які були необхідними в зв’язку з ситуацією в світі. Головним в оновленні стало те, що тепер буде простіше розблоковувати свій iphone/ipad за допомогою FaceID. В першу чергу це стосується тих людей, які носять маски.
Нова система автоматично показує поле для паролю і пропускає FaceID, коли виявляє, що ви маєте маску на обличчі. Це працює не тільки для розблокування смартфона, а й для додатків, де необхідно проводити платіж.

Також Apple змінює деякі функції групових викликів FaceTime. Раніше, коли у вас був груповий дзвінок, то в той момент, коли починала говорити якась людина, то її плитка із зображенням автоматично збільшувалася. Зараз ви можете це вимкнути і тоді всі плитки залишаються однакового розміру.

Також було зроблено деякі виправлення, серед яких чорний екран при відтворенні потокового відео на деяких сайтах.
Зараз овновлення доступне для всіх сумісних моделей iPhone, iPad та iPod Touch.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як використовувати автоматичні субтитри TikTok

Деякі творці TikTok вручну створюють субтитри для власних відео, щоб бути більш інклюзивними та доступними. Але тепер TikTok може автоматично генерувати субтитри для всіх...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -