Реклама

Apple Watch 7: Дата випуску, ціна, особливості та витоки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple Watch 7 може бути доступним лише через кілька місяців, але завдяки деяким раннім чуткам та знайомому з лінійкою смарт-годинників Apple, ми вже маємо уявлення про те, що запропонує модель наступного покоління.

Як продовження Apple Watch Series 6 , Apple Watch 7 може запропонувати кілька вдосконалень, які роблять найкращі розумні годинники ще кращими. Ми можемо побачити новий датчик здоров’я, покращений дисплей, триваліший час автономної роботи тощо.

Apple дебютує нові розумні годинники щороку з 2015 року (у 2020 році їх фактично випустили два), тому ми впевнені, що цього року також будуть нові Apple Watch Series 7. 

Але що буде інакше? А які функції є у ​​нашому списку бажань? Ось все, що ми знаємо про Apple Watch 7 на сьогодні.

Apple Watch 7 або інші майбутні покоління Apple Watch можуть мати вдосконалену систему зв'язку, яка розподіляє антени по різних частинах годинника, включаючи корпус та дисплей.

Дата випуску Apple Watch 7

Якби нам довелося вгадати дату випуску Apple Watch 7, ми точно визначимо середину вересня 2021 року. Протягом останніх кількох років компанія Apple дебютувала новий розумний годинник в середині вересня.

Цього року Apple вперше поділила події Apple Watch та iPhone наступного покоління. Apple Watch 6 і Apple Watch SE дебютували разом з новим iPad Air (2020 ), тоді як лінійка iPhone 12 отримала автономну версію (звичайно, всю віртуальну). 

Ціна Apple Watch 7

Якщо Apple не вирішить різко підняти ціни, то ми знаємо яка буде ціна Apple Watch 7. Традиційно $ 399 - це ціна компанії для початкового рівня для її флагманського розумного годинника розміром 40 мм з GPS.

Ціна піднімається до $ 429 для розміру 44 мм, плюс ще $ 100 до будь-якого розміру для підтримки стільникового зв'язку. Тим не менш, зміни в параметрах розміру та підключення можуть змінити вартість Apple Watch.

Це може бути рік, коли ми побачимо, що Apple також знижує ціни на годиннки з стільниковим зв’язком. Samsung Galaxy Watch 3 з LTE становить всього на $ 50 більше, за версію без такої підтримки. Можливо, що Apple також піде схожим шляхом.

Apple Watch 7: Моніторинг рівня глюкози в крові

Згідно з доповіддю ETNews , моніторинг рівня глюкози в крові буде однією з видатних особливостей Apple Watch 7. Це може мати велику користь для хворих на цукровий діабет. Видання підтвердило, що ця особливість з'явиться у наступному звіті, який, очевидно, контролюватиме рівень цукру в крові через шкіру. 

Чутки про Apple Watch 7: Що ми хочемо бачити

Хоча ми можемо здогадатися про дату випуску та ціну Apple Watch 7, поточні чутки про Apple Watch 7 менш точні. Ми занадто далекі від запуску, щоб бути впевненими у всіх доступних витоках інформації, але поки що ми можемо виділити деякі особливості, які ми хотіли б бачити.

Поліпшення терміну служби акумулятора: Патентно Apple  виявила докази того, що Apple досліджує спосіб збільшити час автономної роботи своїх носіїв. " Ремінець годинникового акумулятора " може покращити ємність акумулятора, не збільшуючи розмір самого годинника. 

Ми звикли до 18-24-годинної витривалості сучасних моделей, але ми вітаємо Apple Watch, який може тривати довше між зарядами.

Моніторинг артеріального тиску: Є кілька причин, чому моніторинг артеріального тиску може з’явитися на Apple Watch наступного року. По-перше, це життєздатний кандидат на неофіційне щорічне оновлення медичних функцій компанії. У Samsung Galaxy Watch 3 є датчик для контролю артеріального тиску, тому Apple вже має шаблон. 

Але, схоже, компанія має на увазі власний підхід. Згідно патентної заявки Apple , їхній спосіб моніторингу артеріального тиску включає в себе коефіцієнти корекції. Для порівняння: контроль рівня артеріального тиску Samsung вимагає щомісячного калібрування, що може бути не сильно зручним.

Інструменти для психічного здоров’я. Коли Fitbit Sense представив безліч інструментів для управління стресом, ми сподівалися, що Apple продовжить роботу з подібними функціями для Apple Watch 6. Вони не втілилися в життя.

На щастя, два провідних спеціалісти підтвердили, що Apple працює над тим, щоб ваш розумний годинник попередив вас про напади паніки та підвищений стрес.

Дисплей MicroLED: Apple Watch 7 може бути готовий перейти від OLED-дисплея до екрану microLED, забезпечуючи тонший та енергоефективніший Apple Watch. Дисплеї MicroLED забезпечують кращу яскравість і не страждають від проблем зі зниженням яскравості традиційних OLED-панелей.

Перспектива Apple Watch 7

Знову ж таки, ще рано висловлювати будь-які судження щодо майбутнього Apple Watch 7, але їм потрбіно добре постаратися, оскільки вже зараз доступні гідні конкуренти у вигляді Samsung Galaxy Watch 3 та Fitbit Sense.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Україні обвалилися ціни на смартфон Apple iPhone 11

Сьогодні, 17 січня 2021 року, в Україні обвалилися ціни на смартфон Apple iPhone 11. Придбати iPhone 11 64GB можна...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -