Реклама

Cмартфон LG Wing не отримав шаленої популярності

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

LG недавно представила незвичайний смартфон LG Wing, який виконаний у форм-факторі ротатора. Він отримав поворотний основний екран, а також додатковий екран квадратної форми. Через три тижні після анонсу мережевий інформатор @Kuma_Sleepy, який має контент в LG, оприлюднив дані про попередні замовлення новинки. Якщо вірити цій інформації, то попередні замовлення смартфона LG Wing надзвичайно малі. Відповідно, Cмартфон LG Wing не отримав шаленої популярності.

На момент публікації цієї інформації всього 1275 чоловік оформили попередні замовлення на новий смартфон в Південній Кореї. Для порівняння: за той же період часу було оформлено 80 000 попередніх замовлень на згинається смартфон Samsung Galaxy Z Fold 2.

Інформатор додає, що LG навіть не планувала конкурувати з Samsung, маючи намір продати всього 3000 одиниць LG Wing до кінця 2020 року. Настільки скромний план компанія, швидше за все, виконає, проте популярним смартфон LG Wing навряд чи стане.

Протягом жовтня компанія LG проводить акцію, в рамках якої перші покупці можуть отримати 70-процетного знижку на заміну екрану протягом двох років після покупки. При цьому в Південній Кореї смартфон коштує близько 800 євро, тоді як для Європи ціна складе 1100 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Україні з’явився чат-бот «Медсестра Іванка»

В Україні з’явився чат-бот «Медсестра Іванка» — можна контролювати закупівлі ліків по лікарням і не тільки. В Україні новий онлайн-інструмент...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -