Реклама

Facebook не підтримуватиме VR Oculus Go

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Два роки тому, в 2018 році, в продажі з’явилася VR гарнітура Oculus GO. Ця VR гарнітура була розроблена компанією Oculus спільно з Xiaomi. Сьогодні надійшла інформація, що Facebook не підтримуватиме VR Oculus Go. Як запевняють в Facebook, Oculus GO продовжать отримувати оновлення та виправлення безпеки до 2022 року, а от нові додатки для гарнітури не будуть публікуватися після 18 грудня 2020 року.

Для тих, кому подобається VR, радимо звернути увагу на Oculus Rift S, яка вважається бюджетною в своєму сегменті.

Facebook не підтримуватиме VR Oculus Go

Розробники гарнітури мають можливість надіслати всі нові додатки до 4 грудня, після цієї дати, нові додатки не будуть прийматися компанією.
VR гарнітура Oculus GO відноситься до бюджетних (ціна до 200 дол.), працює на процесорі Snapdragon 821, має роздільну здатність 2560 x 1440 та просторове аудіо з контролером.
На даний момент невідомо, чому Facebook пішов на такі кроки. Можливо, що ближче до грудня ми отримаємо більше інформації.

Рекомендуємо: Компанія Samsung закриває свою VR-платформу.

Джерело: xda

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як правильно економити та планувати свої витрати

Сімейний бюджет та його планування сьогодні досить актуальне питання в багатьох родинах. Та й в загальному, правильне планування у...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -