Реклама

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei продовжує дивуватися своїми досягненнями в сфері комунікацій, смартфонів, дисплеїв та інших сфер. Сьогодні в мережі з’явилася інформація, що Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом. Згідно патенту, який вони подали в Управління інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO), новий смартфон повинен отримати об’єктив, який буде висуватися та розширюватися. Все як в справжніх фотоапаратах.

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Нагадуємо: Huawei зараз знаходиться під санкціями США.

А тепер детальніше. На патентних зображеннях видно дві сторони смартфона — лицьову та зворотню. На лицьовій стороні практично не видно рамок, та й взагалі тут мало інформації. Вся увага якраз зконцентрована на зворотній стороні, де зображено заокруглені кути смартфона та один блок під камери, де видно один великий об’єктив.

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Друге зображення більш технічне і тут трохи більше інформації. Об’єктив тут розміщений аналогічно зображенню вище, але з різницею в тому, що він розширюється як об’єктив DSLR при збільшенні.
Поки що невідомо, чи такий об’єктив буде виконувати якісь функції, чи він просто дизайнерське рішення і маркетинговий хід.

Якщо брати до уваги, що останні смартфони від Huawei отримали позитивні відгуки для камер, то малоймовірно, що практичного призначення такий об’єктив не отримає.

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Також якщо враховувати, що Huawei вже має деякі таланти у виробництві смартфонів з камерами із 50-кратним зумом, то нам варто очікувати від них чогось неймовірного, тим більше з таким об’єктивом.

Але необхідно не забувати за те, що це тільки патент, тому є ймовірність, що смартфон з таким дизайном / об’єктивом взагалі може не з’явитися в релізі. Але всерівно будемо очікувати від них смартфон з традиційним збільшенням.

Рекомендуємо: Смартфон Huawei Mate X2 отримає дисплей на 120Гц.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung випускає монітор ViewFinity S5: фокус на роботі з функціями багатозадачності та широкому екрані

Samsung продовжує розширювати модельний ряд моніторів, випустивши 34-дюймову модель ViewFinity S5 (модель S50GC), призначену для максимального використання робочого простору на широкому екрані зі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -