Реклама

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei продовжує дивуватися своїми досягненнями в сфері комунікацій, смартфонів, дисплеїв та інших сфер. Сьогодні в мережі з’явилася інформація, що Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом. Згідно патенту, який вони подали в Управління інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO), новий смартфон повинен отримати об’єктив, який буде висуватися та розширюватися. Все як в справжніх фотоапаратах.

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Нагадуємо: Huawei зараз знаходиться під санкціями США.

А тепер детальніше. На патентних зображеннях видно дві сторони смартфона — лицьову та зворотню. На лицьовій стороні практично не видно рамок, та й взагалі тут мало інформації. Вся увага якраз зконцентрована на зворотній стороні, де зображено заокруглені кути смартфона та один блок під камери, де видно один великий об’єктив.

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Друге зображення більш технічне і тут трохи більше інформації. Об’єктив тут розміщений аналогічно зображенню вище, але з різницею в тому, що він розширюється як об’єктив DSLR при збільшенні.
Поки що невідомо, чи такий об’єктив буде виконувати якісь функції, чи він просто дизайнерське рішення і маркетинговий хід.

Якщо брати до уваги, що останні смартфони від Huawei отримали позитивні відгуки для камер, то малоймовірно, що практичного призначення такий об’єктив не отримає.

Huawei патентує смартфон з унікальним об’єктивом

Також якщо враховувати, що Huawei вже має деякі таланти у виробництві смартфонів з камерами із 50-кратним зумом, то нам варто очікувати від них чогось неймовірного, тим більше з таким об’єктивом.

Але необхідно не забувати за те, що це тільки патент, тому є ймовірність, що смартфон з таким дизайном / об’єктивом взагалі може не з’явитися в релізі. Але всерівно будемо очікувати від них смартфон з традиційним збільшенням.

Рекомендуємо: Смартфон Huawei Mate X2 отримає дисплей на 120Гц.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як захистити свій ПК без використання антивірусних програм

Ми не раз згадували про важливість встановлення антивірусних програм для захисту ваших пристроїв від шпигунських програм. Проте є користувачі,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -