Реклама

Інтернет-магазин Apple більше не працює. Відома причина

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Інтернет-магазин Apple більше не працює. Відома причина цього. Як повідомляють в macRumors, інтернет-магазин перестав працювати в очікуванні своєї події “Привіт, швидкість”, яка пройде сьогодні ввечері. Припускається, що магазин оновлюється новою продукцією, яка буде показана сьогодні. Очікується, що принаймні деякі з цих продуктів можна буде попередньо замовити зразу після презентації.

В Інтернет-магазині розміщене повідомлення: “Ми робимо оновлення для магазину Apple. Перевірте скоро”.

Подія Apple “Привіт, швидкість” стане віртуальною медіа-подією, де компанія, як очікується, представить лінійку iPhone 12, меншого та більш доступного HomePod та інші продукти.

Ми чули суперечливі чутки про те, коли нові моделі iPhone Apple можна буде замовити, але очікується, що Apple розпочне запуски цього року, і ми не очікуємо, що попередні замовлення ‌iPhone‌ відкриються негайно.

Китайський провайдер Kang, який надавав точну інформацію в минулому, заявляє, що попередні замовлення на моделі 6,1-дюймових "iPhone 12" та "iPhone 12" Pro можуть розпочатися вже в найближчу п'ятницю, 16 жовтня, з першими поставками "iPhone 12" та офіційним запуском у п'ятницю , 23 жовтня.

Тим часом передбачається, що попередні замовлення на "‌‌iPhone 12‌‌ mini" розпочнуться у п’ятницю, 6 листопада, а запуск пристрою відбудеться у п’ятницю, 13 листопада - того самого дня, коли нібито почнуться попередні замовлення на iPhone 12‌‌ Pro Max. Тоді найбільший у світі телефон, який коли-небудь з'явився, вийде через тиждень пізніше, 20 листопада.

У будь-якому випадку, ми точно знатимемо незабаром. Медіа-подія Apple розпочинається о 10:00 за тихоокеанським часом.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

VPN проти проксі: в чому різниця? 

У той час як VPN висмоктують весь кисень у розмові про конфіденційність, існує подібна технологія, яка не привернула такої уваги: ​​скромний...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -