Реклама

Кінець бюджетних смартфонів від Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі знають компанію Xiaomi через те, що вони пропонують якісні смартфони за доступною ціною. Але в найближчий час відбудуться зміни і прийде кінець бюджетних смартфонів від Xiaomi. Як повідомляють південнокорейські ЗМІ, компанія Xiaomi має договір з компанією Qulcomm на закупку нових чіпів Snapdragon 875.

Кінець бюджетних смартфонів від Xiaomi

Як виявилося, ціну на нові чіпи встановили на рівні 250 доларів, в той час як ціна доставки Snapdragon 865 становить приблизно 150-160 доларів. Повідомляється, що високопосадовці компанії Xiaomi почали оскаржувати таке ціноутворення на чіпи нового покоління, оскільки це негативно вплине на ціни майбутніх смартфонів.
В Qulcomm таку ціну аргументують тим, що це ціна не тільки AP, а й модема X60. Також повідомляється, що боси Xiaomi зараз обговорюють нові ціноутворення для майбутніх смартфонів. Очікується, що всі наступні флагмани Xiaomi на Snapdragon 875 почнуть з’являтися в 2021 році і ціна на них підвищиться.

Рекомендуємо: Представлено черговий патент від компанії Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp позбувся однієї дратівливої проблеми

WhatsApp позбувся однієї дратівливої проблеми. Проблема заключалася у завжди переповненому сховищі, яке необхідно було "чистити" вручну. Сьогодні, у WhatsApp...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -