Реклама

Кнопковий телефон із доступом до інтернету – в яких випадках це необхідність?

Останні Новини

Уявіть собі в голові кнопковий телефон. Яка картинка відразу малюється? Звичайний пристрій із клавіатурою, який слугує для дзвінків та листування смс повідомленнями. Додатково можна налаштувати годинник, календар, будильник та інші подібні прості функції. Здається, що в сучасному світі такі телефони практично не використовуються. Насправді це не так. Є багато ситуацій, де кнопковий телефон стане в нагоді. Але не звичайна модель, а з доступом до 4G. Здивовані? А такі пристрої дійсно існують і працюють на спеціально розробленій ОС. Так от поговорімо в яких ситуаціях вони дійсно потрібні.

Цікаво: Відомо, чому звичайні кнопкові телефони повертаються “в моду”

Розберемось для початку, які функції є в телефонах на ОС KaiOS. Ну звісно всі пристрої оснащені стандартними програмами: годинник, календар, будильник, диктофон, прості ігри. Додатково може бути камера. Пофотографуватись на неї не вийде, але зробити терміновий знімок точно вийде.

Обов’язковою є наявність браузера. В інакшому випадку не потрібен був би й інтернет. Звісно, сайти в таких телефонах виглядають дещо інакше та й не всі функції доступні, але переглянути потрібну інформацію вийде.

В моделях на KaiOS є свій магазин додатків. Там безліч програм, хоча вони також не відповідають тим, які є на смартфонах. Вони повністю підлаштовані під кнопкові телефони.

Тепер повернемось до головного питання – коли знадобиться кнопковий телефон з інтернетом?

Цікаво: Розповідаємо, де може знадобитися мобільний кнопковий телефон

  • Безпека. Кнопкові телефони практично не можливо зламати або заразити вірусами. Хакери просто не створюють для них шкідливих програм. Часто люди купують кнопкові телефони для того, щоб через них виконувати банківські операції. Таким чином ніхто не отримає доступ до банкінгу та не зможе перехопити смс підтвердження.
  • Час автономної роботи. Кнопкові телефони довше тримають заряд акумулятора, бо користувач не витрачає стільки часу в самому пристрої. Зі смартфона люди практично не вилазять, вони його з рук не випускають. А у звичайному кнопковому робити нічого. Такий телефон зручно брати в дорогу і завжди залишатись на зв’язку.
  • Надійність. Кнопковий телефон важко розбити. Він має довготривалий термін служби. Часто такі моделі купують ті, в кого небезпечна робота або хобі, але при цьому все одно треба залишатись в мережі.
  • Відпочинок. Як вже було сказано раніше, багато людей не помічають, як проводять у смартфоні більшу частину вільного часу. Це втомлює та створює велике навантаження на очі та мозок. Іноді користувачі вирішують просто відпочити і тому замінюють свій сучасний смартфон на простішу модель. Таким чином можна не проводити багато годин перед екраном, але все одно залишатись на зв’язку та в мережі.
  • Зв’язок. Кнопкові телефони краще ловлять мережу в різних місцях. Вони стануть в нагоді за містом чи в гірській місцевості.
  • Як бачите, кнопковий телефон іноді може виявитись дуже потрібним. Він в змозі замінити смартфон, просто трохи обмежити користувача у функціях.

Цікаво: Названо 3 найкращі та надійні кнопкові телефони 2022 року з камерою та 2 сім-картами.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніші види інтернет-шахрайств в Україні

Як ми вже неодноразово повідомляли, шахраї та зловмисники все частіше переходять в інтернет, оскільки там набагато легше та простіше...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -