Реклама

Відомо, чому нові користувачі Android сумують за своїм iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Перш ніж відмовитися від свого iPhone і купити смартфон на Android, слід пам’ятати про кілька речей. Хоча переміщення всіх ваших даних з iPhone на Android стає легшим, можливо, щойно ви завершите міграцію ви втратите деяку інформацію у своєму старому телефоні.

Це пояснюють члени найбільшої спільноти користувачів Android в Інтернеті, які розповіли про речі в iPhone, яких їм найбільше бракує в Android.

Цікаво: Розповідаємо, як змінити шрифт на iPhone.

AirDrop продовжує лідирувати. Деякі аргументи є вже старими знайомими, і, зокрема, значна частина нових користувачів Android, які переходять з iPhone, вказують на інструмент Apple, який дозволяє бездротово передавати файли між пристроями, як одну з функцій, за якою вони найбільше сумують. Це правда, що Google рекламує систему Nearby Share як альтернативу, і що існують методи використання AirDrop на Android (дещо обмеженим чином), але досвід все одно не такий задовільний.

Обмін повідомленнями також важливий. Принаймні для тієї частини колишніх користувачів iPhone, які проживають у країнах, де такі програми, як WhatsApp, не настільки актуальні. Зрештою, iMessage є одним із великих активів Apple у її боротьбі з Google, хоча незабаром це може змінитися з Рішення Apple прийняти протокол обміну повідомленнями RCS.

Вартість перепродажу є ще одним із аргументів, наданих колишніми користувачами iPhone. Протягом багатьох років було більш ніж доведено, що iPhone втрачають меншу цінність, ніж Android, що важливо, коли ідея полягає в тому, щоб продати пристрій і придбати нову версію. Android смартфони втрачають половину вартості на вторинному ринку.

Цікаво: Відомо, як швидко зарядити iPhone.

Керування сповіщеннями, ще один головний біль для деяких користувачів, які користуються Android після того, як роками користувалися iOS. Деякі з них скаржаться, що Android показує сповіщення « які не мають бути сповіщеннями», замість того, щоб слідувати простішому шляху, як Apple, який навіть немає рядка стану для відображення сповіщень.

Це 4 основні причини, через які користувачі Android сумують за своїми старими iPhone, хоча вони не єдині. Деякі згадують інші аспекти, такі як часті оновлення програмного забезпечення, безпечне розблокування за допомогою розпізнавання обличчя або “преміум” у конструкції пристроїв.

Однак переважна більшість цих аспектів не є виключною для iPhone, зовсім не так. Щоб порівняння було справедливим, необхідно порівняти iPhone з моделями Android еквівалентної ціни, і саме у вищих сегментах можна знайти дуже багато схожого.

Цікаво: 4 характеристики, які варто врахувати перед покупкою нового iPhone.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрита реальна вартість консолі Sony PlayStation 5

Цього року споживчий ринок накрив тотальний дефіцит: від нових iPhone 12 і ігрових консолей до процесорів Ryzen 5000 і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -