Реклама

Відомо, як швидко зарядити iPhone

Останні Новини

iPhone звісно круті смартфони, але проблема з батареєю та її зарядкою ще до цього часу не вирішена. З кожним роком компанія намагається все більше і більше вдосконалити час автономної роботи та ємність самої батареї, але користувачі все одно скаржаться на швидке розряджання. Мало того, ще й довго треба чекати на відновлення акумулятора, а час є не завжди. Пропонуємо ознайомитись із кількома способами пришвидшити заряджання Вашого iPhone.

Цікаво: Розповідаємо, як зчитувати QR-код на Android та iPhone

Перший спосіб – режим енергозбереження. При увімкненні, він знижує роботу процесора та усього телефона загалом. Можна його увімкнути і тоді вже заряджати пристрій. Таким чином батарея відновиться швидше на хв 20. Звісно показник не великий, але інколи він може дуже допомогти. Смартфон сам вимкне цей режим, коли батарея буде заряджена на 80%, тому не треба буде це робити вручну. Також можна додатково увімкнути авіарежим. Він вимикає усі бездротові з’єднання і телефон не буде на це витрачати свою енергію.

Другий спосіб - не використовуйте ноутбук для зарядки. Він дуже повільно відновлює заряд акумулятора, бо просто не призначений для цього і не може дати стільки напруги, як звичайна розетка. Тому ви будете сидіти над телефоном годинами, а заряд або буде збільшуватись повільно на 1-2%, або ж взагалі буде стояти на місці. В результаті просто витратите час, а результату нуль.

Наступний спосіб - не беріть бездротову зарядку. Цей пристрій не дуже ефективний не лише тоді, коли ви спішите, а й взагалі. Він ще не до кінця допрацьований і потребує вдосконалення. По-перше, бездротова зарядка довше ніж звичайна відновлює заряд. В результаті до 100% може взагалі не зарядити. Бувало, що після цілої ночі проведеної на станції, показує заряд 65-70%. По-друге, бездротова зарядка дуже перегріває батарею. А ніщо інше так не шкодить акумулятору, як високі температури. Тому її краще взагалі не використовувати, або лише в крайніх випадках коли немає іншого виходу.

Цікаво: Повідомляють про проблеми із новими iPhone 14

Ну і останнє - чохол. Кажуть, що він заважає заряджанню. Швидше тут причина в іншому. Захисний чохол здатний ще більше перегріти пристрій, а це шкодить батареї. Але от при використанні бездротової зарядки дійсно краще чохол зняти, бо її дальність всього 4 см, а то й менше. Так що без нього ефективніше.

Отож, є декілька способів, які допоможуть пришвидшити заряджання, хоча і не суттєво. Півгодини часу точно зекономити можна.

Цікаво: Новий режим зниженного енергоспоживання від Apple

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як використовувати банківські картки за кордоном з розумом

Зараз як ніколи актуальна тема використання карток за кордоном. На жаль, через війну в Україні багато людей покинули свої...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -