Реклама

Компанія LG переключається на виробництво автомобільних дисплеїв

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія LG переключається на виробництво автомобільних дисплеїв. Як стало відомо, LG Display припинила виробництво рідкокристалічних дисплеїв, використовуваних в iPhone. Фабрика, яка виробляла ці панелі переключилася на виробництво автомобільних дисплеїв.

Як повідомляє TheElec, південнокорейський технологічний гігант зупинив виробництво РК-дисплеїв для iPhone на своїй лінії AP3 в Гумі ще в третьому кварталі минулого року, а до четвертого кварталу 2020 року компанія припинила виробництво РК-панелей для інших смартфонів. Варто додати, що лінія з виробництва РК-дисплеїв для iPhone була малоефективною з точки зору прибутковості для LG Display.

Варто додати, що всі моделі нової лінійки iPhone 12 повністю перейшли на OLED-панелі. Очікується, що в цьому році продажі iPhone з OLED-панелями перевищать продажі моделей з РК-екранами. На даний момент Apple продовжить використовувати РК-панелі в iPhone SE 2020 року, які будуть поставлятися компаніями JDI і Sharp.

Лінія AP3 компанії тепер буде зосереджена на виробництві автомобільних дисплейних панелей. Мова йде про панелях LTPS TFT - поліпшеної версії стандартних TFT-панелей. Ці панелі LTPS TFT стають все більш популярними в нових моделях автомобілів, які випускаються останнім часом.

Сьогодні генеральний директор компанії підтвердив чутки про те, що в роботі мобільного підрозділу відбудуться серйозні зміни.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google все ще намагається виправити найбільшу проблему браузера Chrome

Компанія Google все ще намагається виправити найбільшу проблему браузера Chrome в операційній системі Windows 10. Мова йде про ненажерливість...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -