Реклама

Компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Китайська компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40, який отримав вражаючий модельний ряд.
Планшет Teclast M40 отримав 10,1-дюймовий дисплей FHD + з роздільною здатністю 1920 × 1200 пікселів і кривим склом 2.5D зверху. Такий дисплей забезпечує приємний перегляд фільмів.

Компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40

Планшет працює на операційній системі Android 10 та отримав такі функції, як управління жестами, темний режим та ще деякі функції.

Компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40

Працює він від мікросхеми UNISOC Tiger T618, яка побудована за технологією 12 нм і має нижче енергоспоживання. Процесор оснащений 2 процесорами ARM Cortex-A75 для додатків, що вимагають живлення, та 6 чіпами Cortex-A55, які мають низьке енергоспоживання, але чудову продуктивність. Додатково варто відмітити, що він отримав 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої.

Компанія Teclast випустила бюджетний планшет M40

Серед основних переваг, варто відмітити, що Teclast M40 отримав 8 МП фронтальну та основну камери. Живиться планшет від акумулятора на 6000 мАг. Додатково, він отримав вбудовану п’ятирежимну систему GPS.

Ціна новинки складає приблизно 131 долар, що досить дешево, як для таких характеристик. Teclast M40 поки доступний тільки на території Китаю, але в найближчий час відбудеться глобальний реліз.

Рекомендуємо: Huawei Розробляє Планшет Із Високою Частотою Оновлення

Джерело: Teclast

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Захотят ли украинцы делиться личной информацией с Facebook после недавних угроз?

Стаття доступна українською...В последнее время, компания Facebook все время находится в центре международных скандалов. Сначала были различные инциденты, которые...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -