Реклама

Названо найпопулярніший смартфон Xiaomi на українському ринку в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо запитатися в пересічного користувача смартфона, який бренд смартфонів найпопулярніший в Україні, то з великою ймовірністю, відповідь буде, що це смартфони Xiaomi. В даному випадку, заперечувати це ніхто не буде, оскільки вони вже давно обігнали всіх провідних виробників смартфонів за кількістю проданих смартфонів і з трону їх ніхто не зіпхає, як мінімум в найближчі роки. Зараз же поговоримо про один смартфон,а саме буде названо найпопулярніший смартфон Xiaomi на українському ринку в 2021 році.

Мова зараз піде про смартфон від суббренду Poco - X3 Pro. Зразу ж назвемо його основні плюси та мінуси.

Плюси смартфона Poco X3 Pro

Потужний процесор, як для смартфона середньобюджетного класу - Qualcomm Snapdragon 860. Цей процесор показує хорошу продуктивність і це підтверджено в багатьох тестах.

120 Гц 6,65-дюймовий дисплей, та ще із захистом Gorilla Glass 6. Зустріти такий дисплей в середньобюджетному сегменті досить складно і навіть флагманські смартфони таке пропонують не завжди.

Непогана автономність, яку пропонує акумулятор 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Цього достатньо для 1-1,5 дня автономної роботи.

Наявність стереодинаміків, та ще й присутній роз'єм для навушників, який зараз досить рідкісний.

Вигідна ціна

Мінуси смартфона Poco X3 Pro

Пластиковий корпус. Цей недолік не можна назвати суттєвим, оскільки більша частина смартфонів від Xiaomi та суббрендів пластикові.

Розміри смартфона. Як ми писали в "перевагах", він отримав великий 120 Гц дисплей. Недоліком тут є тільки розміри дисплея та габарити смартфона - він справді великий.

Слабенькі камери. В даному смартфоні ця проблема відчутна в тому випадку, коли порівнюється він та його попередник.

Виділити якісь інші недоліки складно, оскільки вони не відчутні при користуванні смартфоном. Якщо не очікувати від нього флагманських можливостей, то він буде для вас одним із найкращих смартфонів і відпрацює вам тривалий час.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи існує ймовірність стеження за користувачами смартфонів через мікрофон та фронтальну камеру?

Останні декілька років, питання конфіденційності надзвичайно важливе серед більшості активних користувачів соціальних мереж, месенджерів, мобільних додатків і просто активних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -