Реклама

Названо простий спосіб запам’ятовування пін-коду та CVC-коду до вашої банківської карти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З тих пір, як люди почали активно користуватися смартфонами та іншими розумними пристроями і почали довіряти їм практично всю важливу інформацію, почала зникати необхідність в запам’ятовуванні великої кількості інформації, оскільки набагато простіше щось записати собі в нотатки, ніж це запам’ятовувати. До такої інформації, яку зараз мало хто запам’ятовує, можна віднести номера телефонів, пін-коди до банківських карт, секретні коди CVV/CVC, різноманітні паролі і тому подібне. Сьогодні поговоримо про пін-коди, а саме буде названо простий спосіб запам’ятовування пін-коду та CVC-коду до вашої банківської карти.

Як ми писали вище, пін-коди та коди CVV/CVC мало хто пам'ятає, оскільки користуються ними зараз не так і часто. На жаль, коли виникає необхідність в них, ми не пам'ятаємо їх і тут або починається підбір комбінації, або пошук паперу, де ці дані були записані.

Дехто, щоб полегшити собі життя, записують пін-код до банківської карти на папері і зберігають його прямо в гаманці. Говорити про те, що це неправильно і ризиковано, навіть не будемо, оскільки у випадку, якщо шахрай заволодіє вашим гаманцем, то в будь-якому випадку знайде цей заповітний шматок паперу із щасливими комбінаціями.

В даному випадку, в нас є один вихід із ситуації, який допоможе вам запам'ятати пін-код до банківської карти, або ж секретний код CVV/CVC. Для цього просто необхідно записати цю комбінацію на звороті своєї картки. Ви напевно здивовані, оскільки це небезпечно і шахрай зможе легко його прочитати і використати. Так, якщо ви просто запишете пін-код таким, який він є.

Ми пропонуємо дещо інший підхід. Полягає він в тому, щоб на звороті банківської карти записати комбінацію із 10-14 цифр і в них заховати свій пін-код або іншу секретну комбінацію. Для прикладу, ваш пін-код 2378 і ви записуєте на звороті наступну комбінацію - 58205749322378. В цьому випадку, останні 4 цифри і є ваш пін-код. Таким чином, ви можете заховати пін-код на початку комбінації, або посередині, або ж іншим чином заховати - головне запам'ятати, як саме ви заховали пін-код.

Повірте, навіть якщо шахраї заволодіють вашою картою, з 3-х спроб вони точно не відгадають ваш пін-код або іншу секретну комбінацію.

Те, яким чином ви заховаєте свій пін-код в такій довгій комбінації, залежить від вас і від вашого вміння ховати щось на видному місці.

Також нещодавно стало відомо, чому українці стирають CVV / CVC-код на банківській картці і чи потрібно це робити?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо популярні додатки, які стежать за своїми користувачами

Смартфони заполонили наше життя, так як вони зараз використовуються щоденно і виконують зараз функції не тільки смартфона, а й...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -