Реклама

Названо причини, чому українці видаляють Приват24 із своїх смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом все частіше можна зустріти гнівні відгуки клієнтів ПриватБанку. Найчастіше вони стосуються несправедливих блокувань банківських карт, відмов у видачі депозитів, зменшенню кредитних лімітів і тому подібного. Не так давно, в мережі почала поширюватися інформація про те, що фірмовий додаток ПриватБанку (Приват24) необхідно видалити з свого смартфона і взагалі ним не користуватися. Аргументів стосовно цього досить багато, але всі вони несуть сумнівний характер, тому й сприймати їх з повною серйозністю не варто. Як би не було, але багато хто вірить цьому і відмовляються від такого корисного застосунку, віддаючи перевагу саме теоріям змов і тому подібному. Якщо вам буде цікаво, то зараз буде названо причини, чому українці видаляють Приват24 із своїх смартфонів. Знову нагадуємо, що такі “причини” необгрунтовані і не були підтверджені офіційними органами.

Причина 1. Додаток Приват24 та всі секретні коди зберігаються на одному смартфоні

Так, це одна з найпопулярніших причин, через яку україні готові відмовитися від фірмового додатку Приват24. Аргументи тут (цілком очікувано) необгрунтовані та нелогічні. Для прикладу, багато хто стверджує, що зловмисники, отримавши доступ до вашого смартфона і всіх повідомлень із секретними кодами, зможуть отримати доступ до вашого особистого рахунку і викрасти з нього кошти.

Напевно цілком зрозуміло, що вірити цьому не варто, оскільки сам факт викрадення вашого смартфона не дає шансу викрадачеві отримати доступ до вашого рахунку. Такий варіант можливий тільки в тому випадку, якщо ви зберігаєте свій пароль від Приват24 безпосередньо в смартфоні, та ще й на видному місці.

Стосовно повідомлень із секретними кодами, то тут взагалі нема що розповідати, оскільки термін їхньої придатності складає декілька хвилин і після цього, вони стають просто набором цифр і не більше.

Звісно, не варто зберігати повідомлення від ПриватБанку, в яких повідомляється про баланс вашого рахунку або ж повідомлення, в яких може міститися конфіденційна інформація. Такі повідомлення варто зразу видаляти із свого смартфона.

Причина 2. Приват24 вимагає багато дозволів на смартфоні

Дана причина орієнтована саме на тих користувачів Приват24, які вірять в теорії змов та те, що ПриватБанк тільки й займається тим, що стежить за своїми клієнтами. Повірте, всю необхідну інформацію про своїх клієнтів, вони вже й так знають і навіть більше, практично все ви їм повідомляєте самі. Решту ж інформації, вони отримують від інших державних органів.

Якщо тема дозволів для Приват24 вас так сильно хвилює, то варто нагадати, що майже всі додатки їх вимагають. Все залежить від функціональності додатку: чим більше - тим більше дозволів.

Детальніше про дозволи для Приват24 читайте в нашому попередньому матеріалі.

Причина 3. Спам - дзвінки

Також популярне твердження, що після реєстрації в Приват24, на ваш номер телефону починають телефонувати шахраї та інші зловмисники. Заперечувати на 100% або ж стверджувати, що з цим пов'язані в ПриватБанку, ми не можемо, оскільки достовірної інформації, серйозних аргументів та службових розслідувань на цю тему не було.

В даній ситуації, в сторону захисту Приватбанку, можемо сказати те, що практично всі номери українців вже давно поширюються в інтернеті, тому вважати, що наш номер конфіденційний і в безпеці, не варто.

Причина 4. Смартфон з Приват24 швидко розряджається

Також популярна теорія, що додаток Приват24 швидко виснажує акумулятор смартфона. В даному випадку, Приват24, як і будь-який інший мобільний банк, виснажує акумулятор рівномірно і без різких скачків.

Для прикладу можете порівняти, на скільки вистачає вашого смартфона під час активного користування месенджерами, соціальними мережами та іншими додатками. По особистих спостереженнях, Приват24 не виснажує акумулятор так сильно, як про це пише багато клієнтів. Ми можемо помилятися, але оптимізація додатку на високому рівні.

Як бачите, серйозних причин, щоб відмовитися від Приват24 нема і очікувати на них не варто, оскільки Приват24 неймовірно корисний фінансовий інструмент, який робить користування власними коштами неймовірно простим та зручним.

Також нещодавно, українцям розповіли, як правильно придумати надійний пароль до Приват24.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 головні поради, які вбережуть вас від шахраїв в месенджері Viber

Тільки нещодавно ми розповідали про те, що месенджер Viber є не тільки популярним серед українських користувачів, а ще й...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -