Реклама

Новенькі смартфони компанії Xiaomi знову горять

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що новенькі смартфони компанії Xiaomi знову горять. Цього разу дівчина на ім’я Приянка Права (Priyanka Prava) розповіла про те, як загорівся новенький Redmi Note 9 Pro.

Дівчина стверджує, що купила мобільний телефон в грудні 2020 роки для свого молодшого брата. У якийсь момент хлопчик помітив, що смартфон почав несподівано диміти. Не довго думаючи, хлопчик кинув смартфон в воду. Фотографія підтверджує, що смартфон загорівся.

Однак, Xiaomi заявила, що це «збиток, нанесений самі клієнтом». За заявою компанії, початкове розслідування показало, що вибух стався через зовнішні пошкодження, тому ні смартфон, ні виробник в цьому не винні. Компанія ще не надала чіткого пояснення того, яке саме «зовнішнє пошкодження» могло змусити смартфон загорітися.

Безпека клієнтів має першорядне значення для нас, ми дуже серйозно ставимося до цих питань. Всі наші пристрої проходять різні рівні строгих тестів якість. На даному етапі ми розслідуємо цю справу, щоб визначити причину. Відповідно до початкового розслідування, шкода була завдана зовнішньою силою.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcegizchina
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Asus планує запускати два нових смартфона

Як повідомляють тайванські ЗМІ, компанія Asus планує запускати два нових смартфона вже цього року. А якщо точніше, то смартфони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -