Реклама

Новий смартфон Xiaomi Mi 10 Youth 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Новий смартфон Xiaomi Mi 10 Youth 5G вже скоро отримає дату реліза. На даний момент компанія Xiaomi просто дражнить своїх потенційних покупців новими фото дисплея Mi 10 Youth.

Дисплей в смартфона Xiaomi буде – Super AMOLED від Samsung. Компанія з усіх сил акцентує на цьому увагу, підкреслюючи свої “алмазні” пікселі на всіх можливих тизерах. Сказати що це маркетинговий хід – це не сказати взагалі нічого.

Компанія Xiaomi стверджує, що на заводах по виробництву Xiaomi Mi 10 Youth 5G, було налаштовано і протестовано кожен піксель дисплея. Середня ж Дельта кольорів Е1.1. Сам же контраст, компанія рекламує, в розмірі 4 300 00: 1. Виходить вся основна ставка буде робитися на якравість і чіткість дисплея.
Дисплей від Samsung, який розміщується в Xiaomi Mi 10 Youth 5G, оснащений підтримкою HDR 10+.
Також Дисплей буде мати DC затемнення, яке призначене для уникнення мерехтіння екрана, яке стає помітно відчутним на OLED-дисплеях із меншим рівнем яскравості. Частота оновлення екрана має бути 60 Гц, що досить вражає.

Технічні характеристики

Тепер коротко про технічні характеристики майбутнього смартфона.
Mi 10 Youth 5G буде постачатися із Snapdragon 765G. Сам дисплей буде з роздільною здатністю Full HD+ (6,7”), великим об’ємом пам’яті та основною камерою на 48 Мп.

Камера Xiaomi Mi 10 Youth 5G

Дивно, але Xiaomi не вказала який буде чіпсет, але процесор буде 2,4 Ггц. Але швидше за все це буде SD765G , тільки він має таку швидкість.
Також можливі три варіанти оперативної пам’яті — 4 Гб, 6 Гб і 8 Гб. Відповідно пам’ять на смартфоні також буде в трьох варіантах — 64 Гб, 128 Гб і 256 Гб.
Тепер ще за камеру. І це досить цікавий момент. На офіційних тизерах погано видно, але зрозуміло, що смартфон буде обладнаний відділом для камери селфі. Невідомо чому лицьову сторону смартфона не хочуть показувати.
Також скоріше за все буде сканер для відбитків пальців, який буде розміщений під дисплеєм.
Новий смартфон Xiaomi Mi 10 Youth 5G буде працювати на Android 10. Також повинен бути слот для microSD і 3,5-мм аудіороз’єм, але про них також нічого не говорять.

Джерело tenaa.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 6 небезпечних додатків, які краще видалити з Android-смартфонів

Власники Android-смартфонів постійно стикаються з різноманітними загрозами у вигляді небезпечного програмного забезпечення, вірусів і тому подібного, а все це,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -