Реклама

OPPO буде розробляти нові пристрої спільно з компанією Dynaudio

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Китайська компанія OPPO, відома виробництвом смартфонів, намагається урізноманітнити свої пропозиції. Відповідно до цього, компанія готова до запуску свого першого Smart TV 19 жовтня у своїй країні. Напередодні офіційного запуску компанія розкрила ключову інформацію про Smart TV OPPO. В останньому тизері на Weibo було підтверджено, що OPPO буде розробляти нові пристрої спільно з компанією Dynaudio.

Однак, схоже, OPPO TV буде не єдиним продуктом від компанії, який має підтримку Dynaudio. Відповідно до нещодавнього витоку, китайський бренд працює над новими навушниками TWS, які називаютьи OPPO Enco X , які також будуть розроблені спільно з Dynaudio.

Зображення майбутніх справжніх бездротових навушників від компанії також потрапило в Інтернет, що показує, що логотип Dynaudio буде надрукований на задній панелі зарядного чохла для навушників.

Хоча компанія цього ще не підтвердила, деякі звіти вказують на те, що навушники OPPO Enco X TWS можуть бути запущені разом із Smart TV OPPO 19 жовтня в Китаї. Щоб точно знати, нам доведеться почекати ще кілька днів.

Якщо вірити витокам, то компанія випустить три моделі Smart TV - R1 55-дюймовий, R1 65-дюймовий і S1 65-дюймовий. Як повідомляється, усі троє матимуть повноекранний дисплей Quantum Dot та частоту оновлення 120 Гц.

Для тих, хто не знає, Dynaudio - це датська аудіокомпанія, відома тим, що робить гучномовці для дому, студій та автомобілів. Заснована в 1977 році, компанія стверджує, що пропонує виняткову якість звуку та дизайн кожного виробу. Крім того, компанія заявляє, що створює колонки,використовуючи лише власні драйвери.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Xiaomi Mi 11 пройшов серйозний тест на міцність

Не так давно, Xiaomi випустили свій флагманський смартфон Mi 11, який став першим смартфоном на Snapdragon 888. Сьогодні ж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -