Реклама

Аналітики прогнозують падіння акцій компанії Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явився цікавий звіт, який пов’язаний з компанією Apple. Аналітики прогнозують падіння акцій компанії Apple. Таку заяву зробили аналітики Barclays Bank після анонса iPhone 12. Також вони заявили, що варто очікувати падіння продажів нових смартфонів. Це призведе до того, що ціни на акції впадуть приблизно на 20%.

Незважаючи на те, що Apple прибрала дротяні навушники EarPods і блок живлення з комплекту iPhone 12, Barclays вважає, що ця економія не покриває витрати на обладнання 5G, OLED-екрани і збільшений об’єм пам’яті в старших моделях. В результаті Apple може отримати більш низьку маржу від продажу нових iPhone. Звичайно, у Apple найвища рентабельність серед всіх компаній на ринку, але потенційне зниження доходу завжди викликає занепокоєння інвесторів.

Barclays вважає, що покупці можуть відмовитися від ідея придбання iPhone 12 Pro за ціною від 1000 до 1300 доларів і схилитися до більш доступним iPhone 12 mini, який пропонується за ціною від 700 доларів, і стандартного iPhone 12 за 800 доларів. Багато користувачів також віддадуть перевагу подешевшав до 600 доларів iPhone 11, враховуючи, що мережі 5G тільки починають запускатися і доступні далеко не у всіх регіонах світу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Razer Hammerhead – бездротові навушники для геймерів

Razer — це бренд, який більше пов'язаний з ігровою периферією ПК, ніж аудіотехнікою. Саме тому, Razer Hammerhead –...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -