Реклама

Основні поради для безпечного користування TikTok дітьми

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Важко уявити сучасне життя без соціальних мереж. Якщо дорослі інколи в них сидять, то діти постійно. Там їх друзі, спілкування, новини, фото та інше. Заборонити користуватись не можна, а от зробити це користування безпечним потрібно. Далі ми розповімо як.

Для користувачів, які не досягли повноліття в ТікТок є спеціальні налаштування. Їх можна побачити, якщо вік в профілі вказаний вірний. Проконтролюйте цей момент. Важливо, до 13 років взагалі не можна пройти реєстрацію в цій соцмережі.

Розкажіть самій дитині про правила безпеки. Скажіть, що не можна конфіденційну інформацію про себе, місце прожиття та інше писати в профілі. Також в налаштуваннях можна вибрати хто зможе надсилати повідомлення дитині, які відео не можна скачати та скільки часу дитині можна проводити в сутки в соціальній мережі. Все це є в пункті "Цифрове благополуччя".

Якщо ви хочете ще більше контролювати дитину, то можна в налаштуваннях обмежити деякі відео, користувачів і інше. Але пам'ятайте, повідомлення ви прочитати не зможете і не потрібно це робити. Все це можна зробити в "сімейних налаштуваннях ".

Також незодавно було названо причини, через які люди залежні від TikTok.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Власникам Android-смартфонів повідомили про черговий додаток, який несе велику загрозу конфіденційності

При користуванні смартфоном, ми часто завантажуємо додатки для нього із офіційного магазину Google Play? Навіть не задумуючись над тим,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -