Реклама

П’ять корисних додатків для iPhone (iOS), про які мало хто знає

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На iPhone ( iOS ) є кілька безкоштовних програм , які дуже корисні, але маловідомі користувачам. Смартфон Apple може, наприклад, перетворитися на повну студію звукозапису або відеоредактор для створення веселих кліпів. У смартфоні також є сервіс для створення досвіду доповненої реальності і навіть інструмент для відображення інтер’єру закладів.

Крім того, Apple пропонує програму «Ярлики» з понад 300 вбудованими діями та полегшує виконання різних дій. Далі ми вибрали п’ять маловідомих додатків для iPhone , які мають дуже корисні функції. Скористайтеся можливістю завантажити його на свій мобільний телефон.

1. Ярлики

Додаток «Ярлики » допомагає оптимізувати повсякденні завдання і може полегшити життя користувача різними способами. Тому варто завантажити його на iPhone . Сервіс має понад 300 дій, інтегрованих з іншими додатками iOS , такими як Контакти, Календар, Карти, Камера, Safari тощо. Ярлики можна використовувати лише одним дотиком, із віджетів, із пошуку або запитуючи Siri .

Серед можливостей інструменту – можливість отримувати маршрути додому, робити фотомонтажі, слухати новини, створювати анімовані GIF-файли або PDF-файли. Також можна створити власні ярлики відповідно до потреб кожного з них.

Цікаво: Названо найпоширеніші проблеми iOS 15 та способи їх вирішення.

2 GarageBand

GarageBand перетворює ваш смартфон або iPad не просто на музичний інструмент, а на повноцінну студію звукозапису. Наприклад, ви можете грати на музичних інструментах на клавіатурі Multi-Touch, створювати грув, натхненний драм-машиною, за допомогою Beat Sequencer або використовувати Smart Strings, щоб грати на струнному оркестрі.

Однією з особливостей цієї програми для iPhone є Live Loops. Ця функція дозволяє відтворювати, редагувати та організовувати музичні ідеї в режимі реального часу, як діджей. Крім того, ви можете завантажити різні звукові пакети та ремікси, щоб зробити свої творіння ще більш оригінальними.

Для тих, хто не вміє грати на будь-якому інструменті або тільки починає вчитися, інтерфейс GarageBand може здатися дещо заплутаним через різноманітність функцій. Однак це дуже повний інструмент для запису та аранжування музики.

3. Apple Clips

Apple Clips дозволяє легко створювати веселі відео на iPhone . Додаток має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і пропонує безліч функцій. За допомогою простих команд ви можете записувати вертикально або горизонтально, додавати фотографії та відео зі своєї бібліотеки і навіть підключати клавіатуру, мишу або трекпад Bluetooth для швидкого редагування.

Однією з головних моментів Clips є ефекти та анімація камери, які дозволяють використовувати доповнену реальність і навіть Memojis, створені в додатку Messages. Ви навіть можете додавати до відео тексти, наклейки, емодзі та музику зі своєї бібліотеки. Іншим корисним інструментом є створення автоматично створених субтитрів у реальному часі.

4. Reality Composer

Reality Composer орієнтований на створення досвіду доповненої реальності. Програма обіцяє зробити будь-кого здатним створювати 3D-прототипи та контент. Для цього Reality Composer пропонує різноманітні функції та повну бібліотеку віртуальних об’єктів, які можна налаштувати. Також можна імпортувати власні файли для збагачення 3D-вмісту та створення сцени доповненої реальності.

Додаток навіть дозволяє додавати анімацію до віртуальних об’єктів. Також можна включити просторове аудіо в проект і налаштувати, коли воно має відтворюватися, відповідно до руху користувачів. Нарешті, Reality Composer дає можливість зберегти сцену, поділитися нею або інтегрувати її в проект у Xcode.

Цікаво: Відомо, як відключити пароль на Apple iPhone.

5. Картографування інтер'єру

Це одна з менш відомих програм Apple . З його допомогою власники закладів можуть картувати внутрішні простори своїх компаній. Для цього просто пройдіться за допомогою свого iPhone . Потім ви можете додати цю інформацію до програми Apple Maps, але спочатку вам потрібно зареєструватися в програмі Indoor Maps. Додаток простий, але дуже функціональний, особливо для великих місць, таких як торгові центри та аеропорти.

Також нещодавно стало відомо, як провести діагностику iPhone або Android власноруч.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи захисту, від підглядань в смартфон в громадському транспорті

Не секрет, що є люди, які у громадському транспорті люблять позаглядати до чужих телефонів. Ви, певно, і самі неодноразово...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -