Реклама

Поштовий сервіс GMail отримує новий логотип

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія пошукової системи Google хоче знову відновити свою поштову службу Gmail і надати їй перероблений логотип. За останні кілька місяців Google надав редизайн інших програм. Коли з’явиться нова програма Gmail, досі незрозуміло. Після нещодавнього розширення Gmail новими функціями, такими як інтеграція Meet, програма та веб-версія популярного поштового сервісу незабаром будуть реструктуризовані. Як повідомляє 9to5google, Google передав на сайт тизерне зображення. Це означає, що поштовий сервіс GMail отримує новий логотип.

Поштовий сервіс GMail отримує новий логотип

Логотип, адаптований до стилю інших значків. Порівняно з існуючим логотипом Gmail, нова піктограма краще поєднується з іншими піктограмами різних програм Google. Звичайно, слід зазначити, що малюнок – це лише ескіз і що фінальний логотип повинен бути кольоровим.

Новий логотип - не єдина зміна, яку Google запланував для Gmail. Додаток та веб-версія мають бути значною мірою реструктуризовані та оснащені новими функціями. Цілком можливо, що меню буде переглянуто, і буде більше різних вкладок. Google зробив подібне оновлення для двох програм Карти та Фото.

Поштовий сервіс GMail отримує новий логотип

Наразі незрозуміло, коли відбудеться реструктуризація, а новий дизайн буде доставлений користувачам. Крім того, поки що невідомо, якими конкретно нововведеннями буде оснащений додаток Gmail. Однак, найімовірніше, Google опублікує більше деталей про майбутню перебудову протягом найближчих тижнів. В даний час офіційної заяви немає.

Джерело: WinFuture

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито технічні характеристики смартфона iQOO Neo5

Згідно отриманої інформації, розміщеної на сайті Weibo, ще до запуску новинки було розкрито основні технічні характеристики смартфона iQOO Neo5....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -