Реклама

Розповідаємо, як перезавантажити MacBook Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви вирішуєте незначні проблеми з MacBook Pro, може бути корисно перезавантажити (перезавантажити) комп’ютер. Це перезавантажить macOS і дасть вам новий старт, не впливаючи на будь-які ваші документи чи дані. Ось як це зробити.

Легко перезавантажте Mac Pro

Apple дозволяє легко перезавантажити Mac Pro за допомогою меню, розташованого у верхній частині екрана. Натисніть на логотип Apple у верхньому лівому куті та виберіть «Перезавантажити».

Якщо з’являться повідомлення з підтвердженням, натисніть кнопку «Перезапустити». Ваш екран на мить стане чорним, а потім ви побачите логотип Apple, коли ваш Mac перезавантажиться. Після завершення процесу увійдіть у свій обліковий запис користувача, щоб знову використовувати свій Mac.

Цікаво: Яким буде новий MacBook Air від Apple, якщо компанія його презентує на конференції наступного тижня?

Перезапустіть Mac Pro з терміналу

Ви також можете перезапустити програму Terminal, якщо у вас є обліковий запис адміністратора на вашому Mac. Спочатку відкрийте термінал . У вікні терміналу, що з’явиться, введіть sudo shutdown -r nowі натисніть Return.

Коли він запитає ваш пароль, введіть його та знову натисніть Return. Ваш MacBook Pro миттєво перезавантажиться.

Примусово перезавантажте Macbook Pro

Іноді потрібно перезавантажити, але ваш MacBook Pro завис або перестав відповідати. У таких випадках можна примусово перезавантажити комп’ютер, утримуючи кнопку живлення приблизно 10 секунд.

На багатьох моделях MacBook Pro, випущених до 2016 року, кнопка живлення розташована у верхньому правому куті клавіатури.

Цікаво: Компанія Apple стала випускати гіршу техніку: правда чи міф?.

На моделях MacBook Pro, випущених між 2016 і 2021 роками, кнопка живлення така ж, як і сенсор Touch ID, а також розташована на панелі Touch Bar у верхньому правому куті клавіатури.

На моделях MacBook Pro, випущених у 2021 році або пізніше, кнопка живлення також є частиною сенсора Touch ID, але сенсорної панелі більше немає.

Натисніть і утримуйте кнопку живлення (або кнопку Touch ID), доки екран MacBook Pro не стане чорним. Тепер він його повністю вимкнув. Щоб перезавантажити машину, натисніть і утримуйте ту саму кнопку живлення, доки не побачите логотип Apple. 

Цікаво: Особливості професійної заміни батареї MacBook.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон POCO X3 NFC з’являється в новій країні

Смартфон POCO X3 NFC з'являється в новій країні, а саме, 15 жовтня 2020 року запланований запуск оригінальної моделі POCO...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -