Реклама

Розповідаємо, як знайти програми на iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви не можете приховати програми на iPhone, але це може ускладнити їх пошук . Якщо ви не можете знайти програму на головному екрані свого iPhone, вона все ще може бути доступна у вашій бібліотеці програм. Крім того, можуть бути виявлені деякі приховані покупки додатків. Подивіться, як зробити обидва.

Цікаво: Як оновити операційну систему вашого Apple iPhone.

Відкрийте «приховані» програми у своїй бібліотеці програм

Починаючи з iOS 14 , Apple представила сторінку бібліотеки додатків на вашому iPhone, яка показує організований список усіх програм, встановлених на вашому пристрої. На ваш iPhone можна встановити програму, яка не відображається на головному екрані, але доступна у вашій бібліотеці програм. Якщо це так, ви можете легко додати програму на головний екран.

Щоб відкрити свою бібліотеку програм, кілька разів проводьте пальцем ліворуч на головному екрані значків, доки не дійдете до останньої сторінки, а потім проведіть пальцем ще раз, і відкриється бібліотека програм. Ви побачите сітку значків у різних категоріях, що представляють програми, які ви встановили. Торкніться рядка пошуку у верхній частині екрана та введіть назву програми, яку ви шукаєте.

Коли ви знайдете його, натисніть і утримуйте його значок у списку результатів. У меню, що з’явиться, виберіть «Додати на головний екран».

Після цього ви можете повернутися на головний екран, і на одній зі сторінок ви побачите піктограму програми, яку ви щойно додали на головний екран.

У майбутньому, якщо ви хочете, щоб усі нещодавно завантажені програми автоматично з’являлися на головному екрані , відкрийте програму Налаштування та торкніться «Головний екран». Потім поставте галочку біля пункту «Додати на головний екран».

Цікаво: 11 прихованих функцій iOS, яких ви не знайдете в жодних документах Apple.

Показуйте приховані покупки додатків на вашому iPhone

Використовуючи налаштування Apple ID, ви можете приховати попередні покупки таких елементів, як програми. Якщо ви не бачите програми, яку хочете завантажити, у своїй історії покупок, відкрийте налаштування та торкніться свого Apple ID угорі. Потім виберіть «Медіа та покупки» та натисніть «Приховані покупки».

На наступному екрані ви побачите список покупок, які ви раніше приховували. Торкніться «Показати» за будь-яким додатком, який ви хочете знову показати.

Після цього програма з’явиться у вашій історії покупок (Налаштування > Apple ID > Медіа та покупки > Історія покупок). Якщо програма ще не встановлена ​​на вашому iPhone, вам потрібно буде повторно завантажити її з App Store. 

Цікаво: Відомо, як тимчасово відключити Face ID на вашому iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як відновити видалені фотографії з Google Photos з ПК і смартфона

Відновлення видалених фотографій із Google Photos є реальною процедурою за допомогою комп’ютера чи мобільного телефону за допомогою програми для Android та iPhone ( iOS ). Відновлення можна легко...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -