Реклама

S-Pod Segway — транспорт майбутнього

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

S-Pod Segway — транспорт майбутнього, який добре підійде для пересування в закритих приміщеннях, таких як аеропорти, торгові центри тощо.

Унікальність

s-pod-segway-transport-maibutnoho

Унікальність S-Pod Segway полягає у тому, що тут не потрібно стояти, транспорт зроблений у формі яйця, в якому людина сидить, а управління здійснюється за допомогою невеликого джойстика.

Швидкість, до якого може розганятись S-Pod, приближається до 25 миль на годину і має щільний радіус повороту завдяки двоколісному дизайну. За один заряд пристрій має проїжджати 43.5 милі. Його вага складає 330 фунтів.

Щодо ціни, то на даний момент вона не розголошується. S-Pod Segway - транспорт майбутнього, який почнуть продавати у третьому кварталі 2020р.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lifecell поділилися статистикою використання мобільного трафіку

Як і кожного місяця, компанія lifecell ділиться результатами своєї роботи, зокрема на днях, Lifecell поділилися статистикою використання мобільного трафіку...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -