Реклама

Українцям розповіли, як зекономити на витратах на інтернет та мобільний зв’язок

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В кожної людини, є закладений певний бюджет і в більшості випадків, витрати на мобільного оператора, а саме на абонплату за мобільний зв’язок та інтернет. Зараз же, розповімо, як зекономити на витратах на інтернет та мобільний зв’язок і при цьому не обмежувати себе на дзвінках та серфінгу в інтернеті.

Економний та вигідний тарифний план

При виборі тарифного плану, завжди необхідно оцінювати свої потреби, оскільки більшість операторів пропонує стандартні тарифи, в яких може бути занадто багато хвилин на інших операторів і мало ГБ на мобільний інтернет, або ж навпаки. В першу чергу необхідно оцінити свої потреби. Якщо ви активно використовуєте інтернет, то логічно було б підключити собі такий тарифний план, в якому включено багато ГБ інтернету і невелика кількість хв на дзвінки іншим операторам. Те саме стосується й тих людей, яким більше необхідно телефонувати, ніж користуватися інтернетом.

Інший мобільний оператор

Також можливий варіант, що ваш мобільний оператор просто не може запропонувати вам вигідний тарифний план, який би ідеально підходив під ваші потреби, та ще й пропонувався за вигідну ціну. В такому випадку, варто приглянутися до іншого оператора. В Україні доступні на вибір 4 оператори, які пропонують свої послуги в різному ціновому діапазоні.

Якщо ж вирішили переходити до іншого оператора, повідомте свого про те, що плануєте змінити його на іншого із збереженням номера. Велика ймовірність, що протягом декількох днів вам запропонують дійсно вигідний тариф, який включатиме все те, що вам потрібно за оптимальну вартість. Якщо такого не станеться, значить необхідно справді змінювати оператора.

Звіряємо витрати трафіку

Перевірка витрат мобільного інтернету важлива річ, особливо тоді, коли ви плануєте зменшити витрати на мобільний зв’язок. Такий контроль необхідний для того, щоб уникнути непередбачуваних витрат тарифних ГБ на оновлення системи, додатків та іншого. Варто не забувати, що кожен витрачений МБ понад тарифного, влетить в серйозну копійку і сумарно може дорівнювати вартості місячної абонплати.

Варто звернути увагу саме на оновлення системи та додатків, та дозволити їм тільки оновлення через Wi-Fi і тільки в ручному режимі (з вашого дозволу).

Виконавши ці рекомендації ,ви суттєво зменшите витрати на мобільний зв'язок та інтернет, а суму, яку заощадили, зможете витратити на себе.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що таке колірна гама та як вона впливає на якість дисплея чи друку?

Щоб зрозуміти колірну гаму, вам потрібно знати, що пристрої, які фіксують, відображають або друкують колір, можуть відтворювати або представляти...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -