Реклама

В Apple назвали користувачів, яким смартфони iPhone не підходять

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З кожним роком все більше виникає сварок між користувачами Android-смартфонів та користувачами iPhone на тему, яка ОС краща і якою користуватися набагато зручніше. Дане питання ми не будемо розглядати, оскільки вибір тої чи іншої ОС залежить лише від вподобань того чи іншого користувача. Сьогодні ж ми поговоримо про те, кому краще користуватися смартфонами на Android, оскільки нещодавно в Apple назвали користувачів, яким смартфони iPhone не підходять.

Як всім відомо, користувачам iPhone подобається операційна система iOS за приємний вигляд, зручність та функціональність, але є одна річ, яка всіх засмучує і яку б всі хотіли виправити - закритість iOS. Шанувальники Apple продовжують вимагати від Apple відкрити iOS і дозволити завантажувати на iPhone додатки, які недоступні в AppStore. Компанія Apple в цьому питанні категорична і відмовляється від такої "привабливої" пропозиції. Тім Кук навіть нещодавно сказав: "купуйте дешеві Android-смартфони, якщо вам не подобаються правила App Store".

Так чому Apple ніколи не дозволять завантажувати на iPhone додатки, які не пройшли модерацію в AppStore. Причин чому цього ніколи не буде, є декілька:

  1. Відсутність контролю з сторони Apple

Компанія просто не зможе контролювати, що саме завантажують на їхні смартфони і чи вони безпечні.

  1. Дохід

Apple бере комісію з всіх додатків, які доступні в AppStore. Якщо вони дозволять завантажувати все, що заманеться, та ще й без їхнього відома, доходи компанії істотно знизяться і мало хто захоче користуватися AppStore, навіть розробники цих додатків.

  1. Безпека

Ще один аргумент, яким активно користуються в Apple - додатки, які не будуть перевірені на шкідливе ПЗ, несуть загрозу конфіденційності користувачам Apple.

Так ось, це тільки основні причини, чому Apple ніколи не дозволить завантажувати додатки із сторонніх магазинів. Тому, як повідомляють в компанії - "Всі незадоволені AppStore - не їхні користувачі".

Також нещодавно було названо 5 причин, чому варто купити смартфон Apple iPhone 12 Mini.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Лучшие бюджетные смартфоны, которые можно приобрести в Украине в 2021 году

Стаття доступна українською...Чтобы получить замечательный смартфон, не нужно тратить большую сумму. На самом деле, некоторые из лучших дешевых телефонов...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -