Реклама

В Instagram дозволили блогерам заробляти на рекламі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно надійшла інформація, що в Instagram дозволили блогерам заробляти на рекламі. На даний момент, вони працюють над інтеграцією бізнес-інструментів, які дозволять заробляти творцям контенту в IGTV на показах рекламних оголошень.

В додатку буде додана нова панель, завдяки якій, не прийдеться кожного разу відвідувати сервіc «Facebook for Business», а можна буде дізнатися всю необхідну інформацію прямо в Instagram. Завдяки новій панелі також можна буде створювати рекламні оголошення, налаштовувати продажі товарів та багато іншого.

В Instagram дозволили блогерам заробляти на рекламі

В загальному, всі ці нововведення виглядають дійсно круто, оскільки все більше підприємців шукає своїх клієнтів в Instagram і в Facebook знають, як краще допомогти заробляти гроші.

Найбільшою причиною таких нововведень можна назвати конкуренцію з TikTok, оскільки він набирає шаленої популярності не тільки серед користувачів, а й серед підприємців. Це, в свою чергу, негативно впливає на Instagram і Facebook, оскільки відбувається відтік користувачів і продавців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei випустили розумну настільну-лампу Smart Lamp 2

Сьогодні з’явилася інформація, що Huawei випустили розумну настільну-лампу Smart Lamp 2. Раніше ми про неї дещо повідомляли, а сьогодні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -