Реклама

Відомо, чому високі температури можуть пошкодити акумулятор смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Тепло – справжній ворог для вашого акумулятора. Відомо, що високі температури зменшують термін служби акумулятора з часом. 

Не рекомендується, щоб ваш смартфон знаходився під сонячними променями, тобто подалі від підвіконь та приладової панелі вашого автомобіля, щоб запобігти перегріванню, що може з часом зробити батарею менш ефективною. У крайньому випадку перегріта батарея може вибухнути. 

Температури до 86 градусів за Фаренгейтом (30 градусів за Цельсієм) можуть знизити ефективність роботи акумулятора, вважає Ісідор Бухман, засновник та генеральний директор компанії з виробництва батарей Cadex Electronics. 

Це означає, що ви можете зберігати телефон у холодильнику? Ні. Але, наскільки ви можете, тримайте його подалі від високих температур. Якщо ви перебуваєте на сонці протягом тривалого періоду часу, спробуйте накинути на нього рушник або футболку, чи покладіть його в пакет разом із пляшкою прохолодної води. Ідея полягає в тому, щоб внутрішня температура телефону не піднімалася.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Facebook Business: що це таке і як користуватися менеджером?

Завдяки повному набору функцій для Instagram і Facebook, Facebook Business є практично незамінним інструментом для бізнес-сторінок і профілів на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -