Реклама

Видаляємо всю інформацію із програми GetContact

Останні Новини

Хто пам’ятає пік популярності програми для визначення номерів GetContact? Та мабуть всі. Це ж була справжня сенсація. Можна було перевірити практично кожен номер і дізнатись без проблем хто кому дзвонив. Зараз цією функцією вже ніхто особливо не користується, та й сам додаток давно пропав із більшості смартфонів. Більше того, деякі користувачі вже й забули, що така програма взагалі існує. Забули то забули, а от дані свої залишили, а їх варто видалити. Чому і як це зробити читайте нижче.

Для чого видаляти свій номер із GetContact. Коли розробники створювали програму, основна мета була порозважатись, побачити в кого хто як записаний та в крайньому разі визначити хто дзвонив із невідомого номера. Наступною функцією стало блокування невідомих або підозрілих номерів. Зараз цю програму тільки для цього в основному і використовують. Якщо користувач видалив GetContact, то номер в ньому все одно є. А якщо ви ніколи і не завантажували, не реєструвались у GetContact, то це не означає, що ваших даних там немає. Якщо в когось збережений ваш номер, то й інші за допомогою програми його побачать. Додаток просить багато дозволів, зокрема до контактів, а там вже й бере потрібну інформацію. Можливо, комусь це здасться безпечним. Ну й що, що хтось дізнається як мене звати. Але тут справа в тому, що шахраї можуть скористатись інформацією або ж використати в якісь інтернет-розсилки, спами. Тому краще видалити номер із програми.

Цікаво: Названы 4 причины, почему не стоит пользоваться приложением GetContact

Щоб видалити свій контакт із GetContact, треба зайти на офіційний сайт програми https://www.getcontact.com/ru/manag. Там знаходите розділ "Параметри видимості" і відключаєте Видимість. Після цього через декілька годин вашого номера вже не буде видно жодному із користувачів. Це елементарна безпека якою не варто нехтувати. Краще один раз видалити номер, ніж потім страждати від різних розсилок чи гірше того — шахраїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Meizu повертається з новим ультрабюджетним смартфоном

Якщо ви стежите за випуском нових смартфонів від провідних компаній, то могли звернути увагу на те, що за останні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -