Реклама

Xiaomi показали смартфон Redmi Note 9 в незвичному кольорі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi показали смартфон Redmi Note 9 в незвичному кольорі. На офіційній сторінці Xiaomi в соціальній мережі Weibo опублікували кілька нових зображень, які мають пряме відношення до нового потенційного бестселеру Redmi Note 9.

Xiaomi показали смартфон Redmi Note 9 в незвичному кольорі

По-перше, Xiaomi вперше показала смартфон Redmi Note 9 в новому чорному кольорі, а також поцікавилася думку шанувальників з цього приводу.

По-друге, Xiaomi підтвердила, що Redmi Note 9 буде оснащений ємнісним акумулятором, який перевершує по характеристиками акумулятори інших смартфонів в цій ціновій категорії. Імовірно, мова йде про великі ємності і потужності зарядки.

Xiaomi показали смартфон Redmi Note 9 в незвичному кольорі

По-третє, виробник підтвердив, що Redmi Note 9 обладнаний екраном з частотою оновлення зображення 120 Гц, яка поступово стає новим стандартом в індустрії, але поки що рідко зустрічається у відносно недорогих смартфонах. Презентація Redmi Note 9 відбудеться вже завтра.

Читайте також: Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9 Pro

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Пристрої Apple будуть підтримувати контролери Xbox Series X

Надійшла інформація, що пристрої Apple будуть підтримувати контролери Xbox Series X. Apple і Microsoft працюють над додаванням підтримки. На сторінці...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -