Реклама

ZTE представляє ризик національної безпеки для США

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

ZTE представляє ризик національної безпеки для США . З такою заявою виступили в Федеральній комісії з питань зв’язку (FCC). Вони заявили, що відхилила петицію китайської компанії ZTE Corp, яка просила агентство переглянути своє рішення з визначенням компанії загрозою національної безпеки США мережам зв’язку.

Для тих, хто не знає, на початку цього року в червні FCC офіційно визначила китайські компанії Huawei Technologies та ZTE як загрозу національній безпеці. Завдяки цьому компаніям було заборонено використовувати державний фонд у розмірі 8,3 млрд доларів для постачання обладнання.

Huawei також направила подібний запит до FCC, на який агентство заявило, що продовжує термін реагування на петицію Huawei до 11 грудня “для повного та адекватного розгляду об’ємних записів”.

До того, як FCC оголосив цих двох китайських гігантів ризиком для безпеки, у травні 2019 року Дональд Трамп підписав розпорядження, що забороняє американським компаніям використовувати телекомунікаційне обладнання від компаній, що становлять ризик національної безпеки, а також додав Huawei до «Списку суб’єктів» що є в основному чорним списком торгівлі.

Підтвердження від FCC вказує на те, що агентство налаштовано утримувати обидві китайські компанії подалі від ринку телекомунікацій країни, де дрібні місцеві оператори все ще покладаються на своє дешеве мережеве обладнання.

Хоча як Huawei, так і ZTE заперечують звинувачення, висунуті проти них, Сполучені Штати все частіше ускладнюють діяльність китайських компаній в США через торгову війну між США та Китаєм .

Читайте також: Huawei запатентувала смартфон з можливістю вимірювання температури тіла.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft вирішили переманити користувачів WhatsApp

Нещодавно месенджер WhatsApp оновив свою політику конфіденційності, в якій зазначається, що компанія буде ділитися даними користувачів з Facebook для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -