Реклама

Xiaomi представили розумний вертикальний кондиціонер

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi представили розумний вертикальний кондиціонер, який підходить для кімнат 20-30 квадратних метрів з пропускною здатністю циркулюючого повітря 1000 м / год. Новий продукт оптимізує конструкцію вентиляторів, повітропроводів та повітроводів, а шум становить лише 33 дБ (А).

Xiaomi представили розумний вертикальний кондиціонер

Він використовує інверторний компресор постійного струму зі значенням APF 3,7, що перевищує національний стандарт 3,5 та енергозбереженням 4,9% на рік порівняно зі старим стандартом 3,3.

Що стосується дизайну, то загальний циліндричний компактний дизайн фюзеляжу займає менше місця у вітальні із вертикальним повітряним отвором 94 см. Над виходом для повітря знаходиться РК-екран, що підтримує сенсорне управління.

Вертикальний кондиціонер Xiaomi також оснащений антибактеріальним фільтром та фільтром проти цвілі, підтримує функцію автоматичного очищення та забезпечує інтелектуальне нагадування про підключення.

Рекомендуємо: Xiaomi Представила Бюджетну Рацію Mi Walkie.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, по которым стоит менять свой старый смартфон на новый

Стаття доступна українською...Сегодня пользователи смартфонов разделились на две группы: те, кто заменяет смартфоны каждые один-два года, и те, кто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -