Реклама

Xiaomi представить новий потоковий пристрій Mi Box 4S

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi відома своїми доступними продуктами. Один з них – телевізійні пристрої для потокового передавання під назвою Mi Box. Останньою моделлю, випущеною компанією в Китаї, стала Mi Box 4 SE в січні 2019 року . Це зменшена версія Mi Box 4 з січня 2018 року . Сьогодні ж надійшла інформація, що Xiaomi представить новий потоковий пристрій Mi Box 4S.

Офіційний акаунт Weibo Mi Box поділився тизерним зображенням Mi Box 4S, а також чотирма основними особливостями та ціною. Згідно з повідомленням, нова модель Mi Box буде оснащена двосмуговим Wi-Fi, пультом дистанційного керування голосом, підтримкою відтворення відео 4K HDR та конфігурацією сховища 2 ГБ + 8 ГБ.

Xiaomi представить новий потоковий пристрій Mi Box 4S

Крім того, повідомлення також показує, що його ціна становить лише 43 долари. Проходячи по тизерному малюнку, як і оригінальний Mi Box 4, новий Mi Box 4S з’явиться в Китаї в кольорі білого кольору.

Якщо вам цікаво, Mi Box 4 продається як Mi Box S і Mi Box 4K на міжнародних ринках. Але ця Android TV приставка доступна лише у чорному кольорі у цих регіонах.
Тим не менш, Xiaomi розкриє всі характеристики свого останнього потокового пристрою завтра (21 жовтня), коли він почне продаватися за попередным замовленням, а офіційні продажі розпочнуться 1 листопада.

Будемо сподіватися, що компанія включить новий потужний процесор, оскільки Amlogic S905X, який присутній у поточній моделі, тепер вже добре постарів. Однак, оскільки китайський технологічний гігант не дражнив оновленням чіпсетів у сьогоднішньому тизері, ми не надто сподіваємось.

Рекомендуємо: Nokia Запустила Власний Android TV Box.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Який блок живлення найкраще підходить для швидкого заряджання iPhone 14 Pro Max?

Проблема заряджання та часу автономної роботи iPhone була актуальна завжди. Колись виробники клали в комплект блок живлення лише на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -