Реклама

Xiaomi радує власників бюджетного смартфона Redmi 8

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Redmi 8, як і більшість його попередників, є одним з найбільш продаваних смартфонів у всьому світі. Сьогодні ж, Xiaomi радує власників бюджетного смартфона Redmi 8. Смартфон почав отримувати оновлення MIUI 12.

Нагадуємо, що бюджетний смартфон був випущений з MIUI 10 на базі Android 9 Pie. Він був оновлений до MIUI 11 через кілька тижнів після його запуску, а на початку цього року він отримав оновлення 10. Тепер, більш ніж через рік після його випуску, смартфон отримав MIUI 12.

Xiaomi надає два поновлення MIUI і одне оновлення Android для більшості своїх смартфонів. Таким чином, Redmi 8 отримав друге і останнє оновлення MIUI, причому відразу порадували користувачів глобальної версії смартфона.

В даний момент прошивка носить статус стабільної бета-версії. Якщо перші користувачі не зіткнуться з будь-якими серйозними проблемами, ця прошивка стане доступна всім іншим власникам смартфонів. Повідомляється, що бета-версія стане доступна в ряді країн світу, включаючи Росію, вже на цьому тижні.

Зазвичай Xiaomi спочатку випускає будь-яке оновлення для китайський користувачів, проте у випадку з Redmi 8 прошивка MIUI 12 спочатку стала доступна для власників смартфона в усьому світі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Huawei випускає смарт-годинник Watch Fit

Компанія Huawei випускає смарт-годинник Watch Fit, який вже досить багато часу був на слуху. Перший запуск відбувся на території...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -