Реклама

Cписок смартфонів Xiaomi, які не отримають Android 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

До прем’єри стабільної останньої версії Android 12 залишилося всього кілька тижнів. Інформація про оновлення смартфонів Xiaomi до нової версії операційної системи поступово починає надходити в мережу. Які пристрої можуть на них розраховувати. В даному випадку розповімо не про ті смартфони, які отримаються нову версію Android, а навпаки, буде опубліковано список смартфонів Xiaomi, які не отримають Android 12.

Як повідомляє Xiaomi в Twitter (на основі інформації, отриманої від співробітників Xiaomi і розробників MIUI), Android 12, безсумнівно, побачать флагмани цього року з серії Mi 11, тобто Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Ultra і Pro.

Їх попередникам теж нема про що турбуватися. Оновлення також торкнеться смартфонів серії Mi 10, тобто Xiaomi Mi 10, 10i, 10S, 10 Ultra, 10 Lite, 10 Lite Zoom, 10T, 10T Pro і 10T Lite.

Серія Redmi Note 10 також отримає останню версію Android. Йдеться про пристрої:

Redmi Note 10
Redmi Note 10 5G
Redmi Note 10 Pro
Redmi Note 10 Pro Max
Redmi Note 10S

Нарешті, смартфони POCO:

POCO F2 Pro
POCO F3 GT
POCO X2
POCO X3
POCO X3 NFC
POCO X3 Pro
POCO M3
POCO C3

Тепер прийшов час для менш оптимістичних новин. Оновлення може бути недоступно власникам смартфонів з серій Xiaomi Mi 9 і Redmi Note 9 (і, звичайно ж, Redmi Note 8) і Xiaomi Mi Note 10 Lite.

Інформація про пристрої, які не отримають Android 12, що не оптимістична - будемо сподіватися, що виробник не залишить без уваги лояльних користувачів. Тим більше, що прем'єра смартфонів серії Mi 9 відбулася тільки в 2019 році!

Нам все ще потрібно дочекатися офіційного підтвердження цієї новини від Xiaomi, включаючи надію фаната.

Також нещодавно було названо смартфони, які вже можуть протестувати Android 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найкращі смартфони, які ідеально підійдуть для подарунка

Проблема з вибором смартфона для подарунка може виникнути перед кожним, хто хоче зробити приємне близькій людині. Щоб полегшити це непросте...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -