Реклама

Як непомітно прочитати повідомлення в месенджері WhatsApp

Останні Новини

Інколи в месенджерах ми отримуємо повідомлення, на які готові відповісти не зразу, відповідно виникає питання – як прочитати повідомлення так, щоб відправник про це не здогадався. Зазвичай у месенджерах одразу видно, коли повідомлення було прочитане, але все ж є певні методи, як можна це змінити. Зараз ми поговоримо про те, як непомітно прочитати повідомлення в месенджері WhatsApp.

Розпочнемо ми із уже наявних в месенджерах функцій в даному напрямку. У WhatsApp є можливість відключення звітів про прочитання повідомлень. Щоб увімкнути дану функцію, потрібно відкрити сам месенджер, перейти в налаштування, далі обираємо розділ «акаунт».

Тут шукаємо пункт «конфіденційність» та переводимо позначку «звіти про прочитані повідомлення» в неактивний стан. Після таких налаштувань, у ваших співрозмовників не буде з’являтись позначка у вигляді галочок про прочитання вами повідомлень. Але є один нюанс, ви також не будете бачити чи прочитали ваше повідомлення чи ні.

Багато користувачів, якщо не бажають одразу відповідати на повідомлення, використовують в таких випадках панель повідомлень. Тобто вам на телефон приходять повідомлення, і якщо воно одне, то його досить легко прочитати повністю. Тут головне читати одразу, так як кожне наступне повідомлення перекриватиме раніше отримане. Загалом, це один із найпростіших способів прочитання, та й не потребує ніяких додаткових налаштувань.

Ще у месенджері WhatsApp доступний варіант із ввімкненням індивідуальних повідомлень. Такі налаштування пригодяться вам, якщо ви немаєте наміру одразу відповідати на повідомлення конкретної особи. В цьому випадку налаштування будуть такі: відкриваєте месенджер та вибираєте чат із конкретною особою - переходити в її профіль – тиснете на «індивідуальні повідомлення» та ставите галочку біля «використовувати».

Здійснивши дані кроки, повідомлення від даного користувача будуть розміщуватись вгорі панелі повідомлень, тобто ви зможете їх читати, при цьому не відкриваючи сам месенджер.

Також нещодавно було названо способи, за допомогою яких зламують переписки у месенджері WhatsApp.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо пошукову систему, яка є гідною заміною Пошуку Google

Сьогодні було названо пошукову систему, яка є гідною заміною Пошуку Google. Можливо, ви раніше нічого не чули про таку...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -