Реклама

Компанія Apple неочікувано оновила iPhone 8

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple неочікувано оновила iPhone 8. Оновлення мобільної оболонки iOS 14.2 відбулося майже місяць тому, а деякі ентузіасти виявили в ній поліпшення тільки зараз. Оновлення, які стосувалися iPhone 8 не було відображене в офіційній записці до апдейту.

Компанія Apple неочікувано оновила iPhone 8
Компанія Apple неочікувано оновила iPhone 8

iPhone 8 отримав підтримку відеодзвінків FaceTime в якості 1080p через Wi-Fi.
Ентузіасти також виявили, що Apple без всяких оголошень змінила на своєму сайті сторінки з характеристиками моделей на зразок iPhone XR незабаром після релізу iOS 14.2 в листопаді.

І, наприклад, у iPhone XR раніше не згадувалося підтримка відеодзвінків FaceTime HD (1080p), а після 9 листопада вона з'явилася.

Більш того, на сторінці з порівнянням характеристик різних моделей зараз додана підтримка FaceTime HD (1080p) для iPhone 8 і більше сучасних моделей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Source9to5mac
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Експерт порадив, яким рахункам не варто давати онлайн-доступ

Ні для кого не секрет, що зараз існує дуже багато шахраїв. Вони будь-яким способом намагаються виманити кошти у звичайних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -