Реклама

Компанія HMD Global представила недорогий смартфон Nokia 5.4

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія HMD Global представила недорогий смартфон Nokia 5.4. Смартфон, який побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 662.

Смартфон отримав 6,39-дюймовий РК-дисплей IPS дозволом HD + з отвором для 16-мегапіксельної селфі-камери. Ємність акумулятора становить 4000 мА • год, смартфон підтримує 10-ватну зарядку через роз’єм USB-C.

Компанія HMD Global представила недорогий смартфон Nokia 5.4

На задній панелі є круглий блок камери, в якому розташовані датчики зображення роздільною здатністю 48, 5, 2 і 2 Мп. Під камерою розташовується ємнісний сканер відбитків пальців.

Смартфон отримав 4 ГБ оперативної пам'яті і 64/128 ГБ флеш-пам'яті, яку можна розширити за допомогою карт microSD. Телефон працює під управлінням Android 10, він буде оновлено до Android 11 найближчим часом.

Nokia 5.4 доступний в фіолетовому і синьому кольорах за ціною від 189 євро в Європі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi опублікували патент для блокування вхідних дзвінків

Сьогодні з'явилася інформація, що Xiaomi опублікували патент для блокування вхідних дзвінків, який отримав назву “Спосіб і пристрій для блокування...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -