Реклама

Компанія LG випустить смартфони LG Rollable та LG Rainbow

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як повідомляє KoreaITNews, компанія LG випустить смартфони LG Rollable та LG Rainbow і бюджетний LG Q83 в першій половині 2021 року.

Компанія хочу зайняти лідируючі позиції в на ринку смартфонів з форм-факторами наступного покоління, ставши першим виробником, який запропонує телефон з висувним дисплеєм, а також охопить сегменти не тільки преміального, але і бюджетного класу.

LG планує випустити свій флагманський телефон LG Rainbow в березні 2021 року. Крім того, до кінця першого півріччя 2021 компанія також планує представити свій перший пристрій з висувним дисплеєм LG Rollable і доступний телефон Q83.

Для тих, хто не знає, LG Rollable - другий продукт в рамках проекту Explorer Project, який є ініціативою компанії по запуску інноваційних продуктів. Цей пристрій оснащений 6,8-дюймовим дисплеєм, який може збільшитися до діагоналі 7,4 дюйма. На даний момент компанія планує почати тестування в кінці грудня або вже на початку наступного місяця. Компанія також визначить точну дату запуску свого флагманського телефону Rainbow після тестування.

Основною перевагою LG Rollable повинні статті невеликі габарити і маса в порівнянні з громіздкими складними конкурентами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Redmi Note 9 Pro 5G буде поставлятися в спеціальній коробці

Redmi Note 9 Pro 5G найочікуванійший смартфон не тільки в Китаї, а й світі. Це не той Redmi Note...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -