Реклама

Компанія OPPO анонсувала новий смартфон A33

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що OPPO розробляє смартфон A33. Сьогодні, компанія OPPO анонсувала новий смартфон A33 в Індонезії.

Компанія OPPO анонсувала новий смартфон A33

Новий смартфон оснащений Snapdragon 460 Mobile Platform, процесором, який ми бачили на багатьох бюджетних телефонах середнього класу, анонсованих минулого місяця.

OPPO A33 має 6,5-дюймовий дисплей, роздільна здатність HD + та частоту оновлення 90 Гц. У верхньому лівому куті екрану є отвір для 8-мегапіксельної селфі-камери f / 2.0. На задній панелі телефону встановлено три камери - 13-мегапіксельну основну камеру, 2-мегапіксельний датчик глибини та 2-мегапіксельну макрокамеру.

Телефон постачається з 4 Гб оперативної пам'яті та 32 Гб внутрішньої пам'яті.Він також має стереодинаміки з Dirac Audio, сканер відбитків пальців, встановлений ззаду, і акумулятор на 5000 мАг під капотом з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Він запускає ColorOS 7.2 на базі Android 10.

OPPO A33 поставляється в кольорі Moonlight Black and Mint Cream. Інформації про ціну поки немає.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новомодна соціальна мережа Clubhouse влипла в скандал

Сьогодні надійшла інформація, що новомодна соціальна мережа Clubhouse влипла в скандал. Як стало відомо, в мережі було знайдено велику...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -