Реклама

Користувачі Facebook зможуть бачити Stories Instagram

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Межа між Facebook та Instagram продовжує стиратися. Сьогодні з’явилася інформація, що користувачі Facebook зможуть бачити Stories Instagram. Компанія почала тестувати нову функцію, яка дозволяє користувачам переглядати історії Instagram з головного додатка Facebook.

Нова функція, була помічена користувачем Twitter ec_wife і офіційно підтверджена в Facebook. Консультант у соціальних мережах Метт Наварра прокоментував це як “поки що обмеженим тестом”. Хоча раніше Facebook дозволяв користувачам перехресно публікувати свою історію Instagram у Facebook, останній тест працює дещо по іншому принципу.

Користувачі Instagram тепер можуть вибрати, чи зробити їхні історії також доступними для своїх послідовників у Facebook. Компанія зазначає, що вимагає від обох сторін дозволу та зв’язку своїх облікових записів Facebook та Instagram. “Люди на Facebook, які не стежать за вами в Instagram, не можуть бачити вашу історію”, – йдеться у Facebook на скріншоті цієї функції. “Ви побачите перегляди історій та відповіді в Instagram.”

Іншими словами, друзі в Facebook, які стежать за вами в Instagram, можуть переглядати ваш Instagram і Facebook Story, не виходячи з додатку Facebook.

Також представник Facebook повідомив, що “поважає всі існуючі налаштування конфіденційності”.

“Ми тестуємо нову функцію, яка дає людям можливість переглядати історії з Instagram у Facebook, полегшуючи перегляд моментів від людей, за якими ви стежите, незалежно від того, яким додатком ви користуєтесь”, – заявив речник. “Щоб побачити Instagram Stories у Facebook, люди повинні пов’язати свої акаунти між собою. Ця функція поважає всі існуючі налаштування конфіденційності, і люди в Instagram можуть вибрати, щоб їх історія не відображалася на Facebook. Наразі це обмежений тест, і ми будемо слідкувати за відгуками нашої спільноти “.

Рекомендуємо: Додаток Facebook Отримує Нову Функцію.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чому українці ставлять свої смартфони в холодильник

Останнім часом все частіше з'являються цікаві лайфхаки, в яких людям необхідно ставити свої смартфони в холодильник. Зараз же розповімо,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -