Реклама

Названо 4 причини, чому 3D-телевізори зникли з продажу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви пам’ятаєте, то років 8-10 тому, почали користуватися неймовірною популярністю фільми в 3D. В ті часи, нас всіх, масово закликали в кінотеатри, щоб оцінити нову технологію і насолодитися максимальним зануренням в світ того чи іншого кінематографічного шедевру. Паралельно з цим, на ринку почали з’являтися перші моделі телевізорів, які підтримували 3D, але на жаль (або на щастя), зараз на ринку їх не знайти, як мінімум нові моделі. Чому ж так трапилося, якщо 3D пророкували неймовірне майбутнє? Зараз про це поговоримо, та буде названо 4 причини, чому 3D-телевізори зникли з продажу.

Причина 1. Комфорт

Якщо з комфортом перегляду 3D-фільмів в кінотеатрах все цілком зрозуміло, то ось із переглядом таких фільмів вдома, виникають певні труднощі. Перша серйозна проблема полягає в тому, що для комфортного перегляду в 3D необхідно великий дисплей, а такий розмістити в будинку досить складно, оскільки його діагональ повинна перевищувати 2 метри. Також варто зауважити, що зараз мало хто дивиться фільми по телевізору, оскільки перевага надається маленьким дисплеям, таким як на смартфонах та планшетах. Все це є причиною того, що зараз в людей відсутній вільний час і мало хто зможе виділити 1,5 - 2 год на спокійний перегляд фільму в домашній атмосфері.

Причина 2. Обмежена кількість фільмів

Далеко не всі фільми підходять для перегляду в 3D. Найкраще можна побачити всі спецефекти у фільмах жанру екшн та фентезі, де справді багато деталей та фантастичні світи (Аватар та Месники тому приклад).

Окрім цього, не так багато режисерів погоджується знімати фільм зразу в 3D, оскільки це суттєво збільшує витрати при монтажі фільму.

Причина 3. Побічні ефекти після перегляду 3D

Далеко не всім сподобалося переглядати фільми в 3D. Багато глядачів відмітили той факт, що після або під час перегляду 3D-фільму в них виникали головні болі, болі в очах та проблеми з вестибулярним апаратом (координація рухів і тому подібне).

На жаль, в багатьох людей, мозок не зміг адекватно відреагувати на 3D і цим самим, він викликав тільки негативні наслідки. В результаті, багато хто відмовився від перегляду таких фільмів і тим більше, від ідеї покупки телевізора з підтримкою цієї технології.

Причина 4. Ціна

Вартість телевізорів рідко можна назвати приємною, особливо коли це стосується телевізорів з новими технологіями, до яких 3D тоді й відносився. В результаті, 3D-телевізори стали неймовірно дорогими і багато кому це виявилося не по кишені. Навіть зараз, купуючи вживаний 3D-телевізор, прийдеться розпрощатися з немалою сумою (за якісний телевізор).

Також нещодавно було названо основні фактори при виборі бюджетного телевізора.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Google поділилась новими функціями в Nearby Share,Gboard,Wear Os та Meat

Нещодавно компанія Google оголосила ,що цього місяця на андроїдах з'являться нові функції. Є оновлення Gboard,смайликів та функцій спеціальних можливостей,не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -